Hopp til hovedinnhold

Medlemsfordeler ved konfirmasjon

Våre medlemmer får prisreduksjon og mulighet for tidligere påmelding til Humanistisk konfirmasjon 2019.

Den ordinære påmeldingen til konfirmasjon 2019 åpner tirsdag 29. mai (Nord- og Midt-Norge) og onsdag 30. mai (Sør-, Øst- og Vestlandet) på våre nettsider.

Påmelding for konfirmantforeldre som er medlemmer i Human-Etisk Forbund åpner en dag tidligere, mandag 28 .mai.

Klokkeslett og mer informasjon kommer nærmere påmeldingsstart.

Ikke krav til medlemskap

Det er ikke krav til medlemskap i Human-Etisk Forbund for å gjennomføre Humanistisk konfirmasjon, verken for ungdommene eller deres foresatte.

Tale Pleym - portrettSamtidig åpner vi for at medlemmer skal kunne melde på sine barn før den ordinære påmeldingen starter 29. mai.

– Vi ønsker å gi et ekstra tilbud til de som er medlemmer i Human-Etisk Forbund og betaler kontingent. I fjor testet vi for første gang å åpne påmeldingen for medlemmer dagen før ordinær påmeldingsstart. Det fikk vi god respons på og ønsker å videreføre i år, sier seremonisjef Tale Pleym.

Praktisk informasjon om hvordan forhåndspåmeldingen gjennomføres kommer senere.

Medlemspris

Pris for konfirmasjonkurset varierer noe fra fylke til fylke. Prisen for ordinært kurs er fra 3300 til 3800 kroner. Hvis minst én av foreldre/foresatte er medlem er prisen mellom 2200 og 2700 kroner.

Hvis kurset har en tilleggsaktivitet (rollespill, leir eller lignende) kommer utgiften til dette i tillegg. Dette er kostpris og er likt uavhengig av medlemskap.

Medlemmer får i tillegg 25 prosent søskenrabatt per barn, dersom flere søsken skal konfirmeres samme år.


Les mer om Humanistisk konfirmasjon

Les mer om medlemskap