Hopp til hovedinnhold

Meld deg inn og få medlemspris på konfirmasjon

Våre medlemmer får medlemspris og mulighet for tidligere påmelding.

Forhåndspåmelding for medlemmer åpner mandag 25. mai 2020, kl. 0900. Hvis den foresatte som gjennomfører påmeldingen er medlem, kan man melde på sin konfirmant en dag før alle andre.

Les mer om medlemskap i Human-Etisk Forbund her.

Den ordinære påmeldingen til Humanistisk konfirmasjon 2020 åpner fylkesvis i perioden 26.–29. mai 2020 på våre nettsider. Her finner du en oversikt over når påmeldingen åpner for ditt fylke

Medlemmer får medlemspris 

Pris for konfirmasjonkurset varierer noe fra fylke til fylke. Prisen for ordinært kurs er 3500-3800 kroner. Hvis minst én av foreldre/foresatte er medlem er prisen 2400-2700 kroner.

Hvis kurset har en tilleggsaktivitet (rollespill, leir eller lignende) kommer dette i tillegg. Totalsummen med tilleggsaktivitet kan derfor bli noe høyere. Du finner informasjon om korrekt sum på påmeldingssiden for det lokale konfirmasjonstilbudet. 

Medlemmer får i tillegg 25 prosent søskenrabatt per barn, dersom flere søsken skal konfirmeres samme år.

Er prisen en utfordring?

Human-Etisk Forbund kan innvilge betalingsavtale eller redusert pris, for eksempel for familier med lav inntekt. Du finner informasjon om fremgangsmåte der du melder på konfirmanter på våre nettsider. Meld på konfirmanten som normalt, og følg fremgangsmåten som er beskrevet.

Dette gjelder uavhengig av om man er medlem eller ikke. NB! Det er ikke mulig å søke om redusert pris for leirkurs.

Ikke krav til medlemskapTale-Pleym_sirkel_sept2018.jpg

Det er ikke krav til medlemskap i Human-Etisk Forbund for å gjennomføre Humanistisk konfirmasjon, verken for ungdommene eller deres foresatte.

Likevel åpner vi for at medlemmer skal kunne melde på sine barn før den ordinære påmeldingen starter.

– Vi ønsker å gi et ekstra tilbud til de som er medlemmer i Human-Etisk Forbund og betaler kontingent, sier seremonisjef Tale Pleym.

Les mer om Humanistisk konfirmasjon

Meld deg inn i Human-Etisk Forbund