Hopp til hovedinnhold

Medlemsfordeler ved konfirmasjon

Våre medlemmer får medlemspris og mulighet for tidligere påmelding.

Den ordinære påmeldingen til Humanistisk konfirmasjon 2019 åpner tirsdag 29. mai kl. 10.00 (Nord- og Midt-Norge) og onsdag 30. mai kl. 10.00 (Sør-, Øst- og Vestlandet) på våre nettsider.

Påmelding for konfirmantforeldre som er medlemmer i Human-Etisk Forbund åpner en dag tidligere, mandag 28 .mai, og er åpen i tidsrommet kl. 10-17.

Oversikten over kurs og seremonier i 2019 er tilgjengelig fra 22. mai.

Ikke krav til medlemskap

Det er ikke krav til medlemskap i Human-Etisk Forbund for å gjennomføre Humanistisk konfirmasjon, verken for ungdommene eller deres foresatte.

Tale Pleym - portrettSamtidig åpner vi for at medlemmer skal kunne melde på sine barn før den ordinære påmeldingen starter 29. mai.

– Vi ønsker å gi et ekstra tilbud til de som er medlemmer i Human-Etisk Forbund og betaler kontingent. I fjor testet vi for første gang å åpne påmeldingen for medlemmer dagen før ordinær påmeldingsstart. Det fikk vi god respons på og ønsker å videreføre i år, sier seremonisjef Tale Pleym.

Praktisk informasjon om hvordan forhåndspåmeldingen gjennomføres kommer senere.

Medlemspris

Pris for konfirmasjonkurset varierer noe fra fylke til fylke. Prisen for ordinært kurs er 3300-3800 kroner. Hvis minst én av foreldre/foresatte er medlem er prisen 2200-2700 kroner.

Hvis kurset har en tilleggsaktivitet (rollespill, leir eller lignende) kommer utgiften til dette i tillegg. Dette er kostpris og er likt uavhengig av medlemskap.

Medlemmer får i tillegg 25 prosent søskenrabatt per barn, dersom flere søsken skal konfirmeres samme år.


Les mer om Humanistisk konfirmasjon

Les mer om medlemskap