Hopp til hovedinnhold

Meld deg inn, kom først i køen og spar tusen kroner

Våre medlemmer får medlemspris og mulighet for tidligere påmelding.

Den ordinære påmeldingen til Humanistisk konfirmasjon 2020 åpner fylkesvis i perioden 21.–23. mai 2019 på våre nettsider.

Medlemmer i Human-Etisk Forbund får mulighet til å melde seg på tidligere. Forhåndspåmelding for medlemmer åpner mandag 20. mai 2019, kl. 0900. Hvis den foresatte som gjennomfører påmeldingen er medlem, får dere medlemspris og mulighet for forhåndspåmelding.

NB! Etter 20. mai gjelder ordinær påmeldingsstart (for aktuelt fylke) også for medlemmer, men du får uansett fordelen av medlemspris.

Medlemmer sparer rundt tusen kroner 

Pris for konfirmasjonkurset varierer noe fra fylke til fylke. Prisen for ordinært kurs er 3400-4300 kroner. Hvis minst én av foreldre/foresatte er medlem er prisen 2300-3000 kroner.

Hvis kurset har en tilleggsaktivitet (rollespill, leir eller lignende) kommer dette i tillegg. Totalsummen med tilleggsaktivitet kan derfor bli noe høyere. Du finner informasjon om korrekt sum på påmeldingssiden for det lokale konfirmasjonstilbudet. 

Medlemmer får i tillegg 25 prosent søskenrabatt per barn, dersom flere søsken skal konfirmeres samme år.

Er prisen en utfordring?

Human-Etisk Forbund kan innvilge betalingsavtale eller redusert pris, for eksempel for familier med lav inntekt. Slik søker du:

  • Meld på konfirmanten som normalt.
  • Ta kontakt med fylkeslaget ditt samme dag.
  • I e-posten til fylkeslaget ditt oppgir du ditt navn og konfirmantens navn. Spesifiser om du ønsker oppdelt betaling, eller om du har behov for redusert pris.
  • Deretter vil vi ta kontakt med deg for å komme frem til en løsning.

NB! Det er ikke mulig å søke om redusert pris for leirkurs.

Ikke krav til medlemskap

Det er ikke krav til medlemskap i Human-Etisk Forbund for å gjennomføre Humanistisk konfirmasjon, verken for ungdommene eller deres foresatte.

Tale Pleym - portrettLikevel åpner vi for at medlemmer skal kunne melde på sine barn før den ordinære påmeldingen starter.

– Vi ønsker å gi et ekstra tilbud til de som er medlemmer i Human-Etisk Forbund og betaler kontingent, sier seremonisjef Tale Pleym.

Les mer om Humanistisk konfirmasjon

Meld deg inn i Human-Etisk Forbund