Hopp til hovedinnhold

Vi trenger kursledere i Sandnes!

Vi har allerede fått over 160 påmeldte til Humanistisk konfirmasjon i Sandnes og Gjesdal. Det syns vi er utrolig kjekt, og vi trenger flere kursledere!
Nyheter Rogaland

Kan du kommunisere med mennesker på 14-15 år, og liker å diskutere etiske problemstillinger? Da vil vi gjerne ha deg med som kursleder! Et engasjement som kursleder passer for deg som identifiserer deg med våre verdier, og har lyst til å tilrettelegge og gjennomføre et humanistisk kursopplegg for en gruppe ungdommer.


Kurslederne våre planlegger og gjennomfører kurset i tråd med sentrale retningslinjer. Du får selvfølgelig opplæring og blir en del av en stor kursledergruppe i Sandnes. Gruppen består av erfarne og nye kursledere, her har vi god plass til begge deler! De får tilgang til en rekke læringsressurser, men må tilpasse kursinnholdet etter deg selv - og ikke minst konfirmantene i din gruppe.

 

Selve kurskveldene og opplegget for konfirmantene foregår fra januar til april 2020. Men det obligatoriske kurslederkurset er i november og noen planleggingsmøter med konfirmasjonsutvalget vil være i høst.Tema i kurset er blant annet:
Menneskerettigheter
Livssyn, etikk, humanisme
Kritisk tenking
Og mye, mye mer!

Kursleder må:
- Være medlem i Human-Etisk Forbund
- Være over 18 år og en tydelig voksenperson
- Kunne få god kontakt med ungdom og samarbeide med andre
- Legge fram politiattest
- Delta på felles opplæring for alle kursledere i Rogaland 9-10. november 2019

Alle grupper har også en assistent som hjelper til i planlegging og gjennomføring av kurset, får i gang diskusjoner og aktiviteter, og hjelper kursleder med konkrete og praktiske oppgaver. Vi har allerede fått på plass alle assistentene for i år!


Kursledere mottar et honorar, og har også krav på attest.

Er dette noe for deg?

Send e-post med presentasjon av deg selv til rogaland@human.no

 

Søknadsfrist 20. september.


Vi håper å høre fra deg!

Med vennlig hilsen

Konfirmasjonsutvalget i Sandnes og Gjesdal lokallag