Hopp til hovedinnhold

Seniorgruppe i Rogaland

Vi vurderer å starte en (eller flere) gruppe(r) for oss seniorer over 65 år i Rogaland. Vår tanke er å samle mennesker med forskjellig HEF-bakgrunn til uformelle samtaler, foredrag, utflukter m.v. Ideen er å skape en sosial plattform for både aktive og ikke-aktive HEF’ere i pensjonsalder, som kan treffes på dag-tid. Derfor sender vi denne meldingen til deg og ber om tilbakemelding.
Nyheter Rogaland

Er du interessert i å treffes jevnlig for å prate sammen om forskjellige temaer, gjerne med en eller flere som «kan noe» om temaet, for foredrag med påfølgende debatt/spørsmål, for en tur til interessante steder som museer, kunstsamlinger – eller kanskje en teater- eller kino-tur? Eller kanskje du er mer interessert i å se og høre om gjenvinningsanlegget på Forus? Eller hagebruk og kompostering? Det er mange saker som kan være spennende å gjøre sammen med likesinnede!

 

I første omgang ber vi om en tilbakemelding om du er interessert og kunne tenke deg å være med på noe som dette? Helt uforpliktende, selv om vi gjerne tar i mot den som har lyst til å delta med planlegging eller gjennomføring! :)  Vi vil gjerne ha en tilbakemelding INNEN 15. MARS 2019. Send en e-post eller ta en telefon til HEF-kontoret. De koordinerer de som er interessert, så ser vi hvor mange som kan tenke seg å delta og legger opplegget ut fra det. Gi gjerne en tilbakemelding om temaer du kunne tenke deg å diskutere eller vite mer om, steder du kunne tenke deg å dra sammen med oss og lignende.

Første arrangement tenkte vi skulle gå til Alchemilla på Rennesøy. For dem som har pc og Internett, se www.alchemilla.no 😊. Alchemilla er et omgjort drivhus der en kan spasere rundt, spise godt, kikke på og kjøpe blomster og planter og bare kose seg. Transport skal vi kunne ordne, men gi gjerne beskjed om du har problemer med bevegelse eller annet du trenger hjelp til. Vi vil gjerne ha deg med!

 

Ta kontakt med HEF-kontoret på rogaland@human.no eller 48898300 så snart du har bestemt deg.

 

Med vennlig hilsen

HEF treff - Seniorene

Signe Jauslin Stangeland, Anja Berges og Anne Iuell Jerstad