Hopp til hovedinnhold

HUMuke program på Haugalandet

Humanistisk uke er 13.-29. september, og da er det ekstra mye aktiviteter i hele landet. Her på Haugalandet er det følgende arrangementer:
Nyheter Rogaland

21.09 Boklansering i samarbeid med Øyo-biblioteket i Haugesund får vi besøk av Ingrid Brekke, forfatter og utenriksjournalist i Aftenposten. Hun kommer fordi hun gir ut en aktuell bok om samfunnsutviklingen i Polen. En halvtime med foredrag om den nye boken etterfulgt av en samtale etterpå. Boken blir gitt ut av Humanist forlag i høst. Arrangementet er på Haugesund Folkebibliotek lørdag formiddag, mer detaljer vil du snart finne på facebook-sidene våre.

21.09 Intimsmaking med Garasjebryggeriet på Høvleriet i Haugesund kl 15. Vi får smake på og får informajon om 4 forskjellige øl fra Garasjebryggeriet. Master brewer «Bjorn Dybdahl» snakker om øl, bryggeriet og om brygging. Varighet ca en time. Med en liten omvisning i bryggeriet etter smaking. Egenandel på kr 100. Påmelding og informasjon finner du her

26.09 Humanister på tur. Vi går tur sammen, som vi gjør ca en gang i mnd uansett vær. Sett av datoen, og følg med på Facebook for mer informasjon.

30.10 "Human-Etisk Forbund på 90 minutter" Her kan du bli bedre kjent med oss med foredraget "Human-Etisk Forbund på 90 minutter". Supert for deg som er nysgjerrig på å bli aktiv, og deg som allerede er aktiv til å bli kjent med organisasjonen. Mer informasjon kommer her

Vi håper på å se deg på noen av arrangementene frem over!