Hopp til hovedinnhold

Humus

Sangkoret Humus er et blandet kor på ca 50 glade sangere i alderen 20 -70 år.
Rogaland

I sentrum står sanggleden og ønsket om å være med i et sosialt fellesskap. Vi har et varmt, inkluderende miljø der det musikalske og sosiale spiller sammen på en fin måte. 

Vi er sannsynligvis det mest scenevante koret i Rogaland, da vi opptrer for ca 10.000 mennesker årlig på navnefester og humanistisk konfirmasjon i Stavanger og Sandnes. Tilbakemeldingene vi får er overstrømmende positive – så vi er stolte av vårt musikalske nivå og spennvidden i repertoaret. 

Humus øver onsdager kl. 19:00 - 21:30. på St. Svithun skole på Storhaug. Koret er tilknyttet Stavanger lokallag av Human-Etisk Forbund, men du trenger ikke å være medlem av HEF for å synge med oss. Vi forventer imidlertid at du er med på opptredener i regi av forbundet, da disse er fundamentet for korets økonomi, og er vår form for dugnad. 

I tillegg deltar vi på andre arrangementer, har helgeseminarer, drar på turer i inn- og utland og holder egne konserter, gjerne med gjesteartister. 

Har du lyst til å synge med oss? Vi er spesielt på utkikk etter nye mannstemmer, men skulle gjerne hatt flere yngre alter og sopraner også!
Les mer om oss på nettstedet 
www.humus.no eller send en e-post til humus@lyse.net