Hopp til hovedinnhold

Rogaland

Human-Etisk Forbund er en livssynsorganisasjon med over 100 000 medlemmer. I vårt fylke er det nærmere 7800 medlemmer. 

Vi har lokaler i Skagen 27, Tårngalleriet, 4.etasje, 4006 Stavanger 


Ring oss gjerne på 48898300  (mandag–torsdag: 09:00–15:00 ) 
Eller send epost til rogaland@human.no

Her kan du lese mer om lokallagene, og de ulike tilbudene vi har i regionen vår.

Stavanger

Aktive lokalsteder

Dalane

Haugaland

Sandnes og Gjesdal

Ytre Ryfylke

Rogaland regionlag

Rogaland regionlag 

Regionlaget koordinerer arbeidet med humanistiske seremonier samt kurs, møter, livssynspolitisk arbeid, debattmøter, ulike aktiviteter, seminarer for tillitsvalgte, medlemmer og andre interesserte. 

Regionlaget driver også Beredskapsgruppen som er et tilbud for de i en krisesituasjon ønsker en ikke-religiøs samtalepartner. 

Regionlagsleder i Rogaland er Signe Lill Maas 

 

Ønsker du å bli frivillig hos oss? Send oss en beskjed her, så tar vi kontakt med deg!  

Følg oss gjerne på vår facebook side og på vår instagram Hefvest for informasjon og nyheter. 

 

 

Organisasjonssekretær

Anne Mette Hestad 48898300 Send epost

Organisasjonssekretær

Eilen Søiland Andersen 48898300 Send epost

Neste arrangementer i

Fylkesside for Rogaland

Dette gjør vi i Rogaland

Ytre Ryfylke

: Ytre Ryfylket lokallag omfatter kommunene Strand og Hjelmeland. Lokallaget har 165 medlemmer, og arrangerer konfirmasjon på Torghuset.

Sandnes og Gjesdal

: Sandnes og Gjesdal er Rogalands nest største lokallag med sine 1455 medlemmer. Lokallaget er aktiv i samfunnsdebatten og arranger navnefest og konfirmasjon.

Haugaland

: Haugaland lokallag omfatter kommunene Etne, Vindafjord, Tysvær, Bokn, Sveio, Haugesund, Karmøy og Utsira. Lokallaget ble stiftet 01.12.1979 og har nå 1410 medlemmer. 

Dalane

: Dalane er det sørligste lokallaget i Rogaland og dekker Egersund og områdene rundt. Lokallaget har over 230 medlemmer. Laget ble opprettet 01.12.1979 og har siden det hatt et aktivt styre som arrangerer konfirmasjon for medlemmene sine. De har også jevnlige kafeer og tilstelninger som du kan bli med på.

Aktive lokalsteder

: Vi har en rekke steder hvor det ikke er et aktivt lokallag, men godt fungerende utvalg av frivillige som jobber med seremonier og aktiviteter. 

Stavanger

: Stavanger er det største lokallaget i Rogaland med over 3688 medlemmer. Lokallaget har lokaler sammen med regionskontoret i Skagen 27 (4. etg i Tårngalleriet).

Vil du bli frivillig i Human-Etisk Forbund?

: Det å være frivillig kan bety så mangt. Noen ønsker politisk rettede oppgaver, noen ønsker å sitte i et styre eller arrangere temakvelder med mer, mens andre ønsker å jobbe med seremoni eller kanskje være kursleder for konfirmantene våre. Vi er opptatt av at den som engasjerer seg i organisasjonen skal få gjøre en oppgave de trives godt med.

Konfirmasjon i Stavanger 2022

Humanistisk konfirmasjon er et kurs i livssyn og etikk, med en høytidelig avsluttende seremoni. Kurs og seremoni er på et humanistisk grunnlag.
Se alle