Hopp til hovedinnhold

AVLYST: Halvveis til Holmenkollstafetten 2021

Søndag 08. november er vi halvveis til Holmenkollstafetten 2021. Bli med og løp!
Oslo
Oppmøte ved Bislett stadion, Louises gate 1, 0168 Oslo A Arrangement
2020 ble Holmenkollstafetten avlyst, men vi ser fremover og kom opp med en idé om å få til noe i år likevel. Derfor har vi bestemt oss for å invitere til løpetreff nøyaktig et halvt år før neste Holmenkollstafett, derav navnet!
Det blir løping og sosialt, og HEF spanderer et måltid etter at vi har løpt fra oss. De som har løpeskjortene fra HEF tar de på, og nye på lag får HEF sin kule løpetrøye!
 
Alt skal gjøres riktig etter Covid-19 reglene som gjelder.
 

Hva er så planen?

Kl 14: Oppmøte ved Bislett Stadion
Vi løper ca. halve holmenkollstafetten i antall etapper eller om noen vil forsøke seg på hele sulamitten, så er det lov! Det blir samlet inn ønsker og deretter satt opp en plan for oppstart. Det eneste vi vil vite er om du vil a) løpe hele Holmenkollstafetten, eller løpe halve (Det blir korte etapper og vi kan legge det opp slik at de som vil gønne på, venter på de andre som løper roligere for hver etappe. Vi vil forsøke få merket etappene som løpes med kritt i forkant. Det er noen som er ekstra glade i å løpe langt, da kan dere ta hele stafetten i deres eget tempo. Vi vil holde Covidavstanden og ta de forholdsreglene som er nødvendig.
 
Dersom du har andre forslag til opplegg, så kom gjerne med det så snart som mulig på e-post til Bjørn Torjus på ositonorway@gmail.com
 
Ca kl. 17: Bankett!
Vi samles for å spise etterpå og siden dere er så flinke, så spanderer HEF maten!