Hopp til hovedinnhold

Vil du gjøre konfirmasjon enda bedre?

Vi søker medlemmer til konfirmasjonsutvalget i Oslo.
Nyheter Oslo

Vi ser etter deg som har lyst til å bidra til å videreutvikle konfirmasjonstilbudet for ungdom fra hele Oslo. Du får opplæring og vervet er honorert. 

Humanistisk konfirmasjon i Oslo 

I Oslo holder vi konfirmasjonskurs over hele byen med seremoni i Oslo rådhus. I tillegg til ordinære kveldskurs er Oslo det eneste regionlaget i landet som tilbyr spesialkurs med vekt på blant annet psykologi, filosofi, miljø, litteratur eller kultur. Oslo har en stolt seremonitradisjon med å avslutte kurset med en høytidelig seremoni hvor ungdommen står i sentrum. 

Vi har over 1600 årlige konfirmanter med om lag 60-80 kursledere og 28 seremonier. Nå ser vi etter deg som ønsker å bidra til å ivareta vår stolte humanistiske arv, videreutvikle kurstilbudet og planlegge og gjennomføre seremonier. 

Utvalgets rolle

Utvalget består av 8-12 honorerte frivillige som bidrar ved oppfølging av kurs og/eller seremoni. Utvalget møtes typisk en gang i måneden for å diskutere aktuelle saker og fordele oppgaver. Ekstra møtevirksomhet må forventes ved behov. Utvalgsmedlemmer har også ansvar for praktisk gjennomføring av seremoni og oppfølging av kurs, kursledere og mentorer i Oslo.

Ansatte i Human-Etisk Forbund bistår som administratorer som samarbeider med og følger opp utvalget, og bistår ellers ved behov.

Egenskaper  

Vi ser etter deg som samarbeider godt med andre og setter riktige bestemmelser foran egen vilje. Du må ha stor gjennomføringsevne og et ønske om å sette gode ideer ut i livet. Du må kunne jobbe strukturert og sette deg inn i nasjonale retningslinjer og bestemmelser.  
 
Erfaring

Utvalget har varierte oppgaver med vekt på kurs og seremoni, og fordeler selv disse oppgavene på utvalgsmedlemmene. Derfor er det behov for medlemmer med variert erfaring fra pedagogisk arbeid, organisasjonsarbeid eller gjennomføring av arrangementer.
 
Du må identifisere deg med Human-Etisk Forbunds verdier og være medlem av organisasjonen.  
 

Høres dette ut som noe for deg? Trykk her for å søke 
 

Søknadsfrist er 25. januar.