Hopp til hovedinnhold

Navnefest i Oslo

Her finner du informasjon om Humanistisk navnefest i Oslo
Oslo

Den vakre Bankettsalen i Rådhuset er rammen rundt navnefestene i Oslo. Seremoniene varer i underkant av en time og inneholder kulturinnslag av høy kvalitet, med musikk, korsang og tale. Navnebarna får utdelt en vakker navnetavle til minne om dagen.

Navnefestseremoniene i Oslo rådhus er for folk bosatt i Oslo. Medlemmer av Human-Etisk Forbund bosatt utenfor Oslo kan også benytte våre seremonier.

Klikk her for se hvordan en navnefest kan se ut.

Klikk her for å se når vi har seremonier, og for påmelding


Hvis seremonihelgen blir fulltegnet før påmeldingsfristen, vil det bli satt opp ekstra seremoni kl 15.00 på lørdag, ved behov også på søndag.

Påmeldingsfrist og betaling

Siste frist for påmelding er 1 måned før seremonien.
Betalingsinfo sendes til foresatte umiddelbart etter påmelding. Vi gjør oppmerksom på at plassen ikke er endelig reservert før betaling er gjort.
- Hvis du er medlem i Human-Etisk Forbund blir du bedt om å oppgi medlemsnummeret ditt. Har du ikke dette kan du finne det på Min side. Medlemsnummeret finner du også på baksiden av Fri tanke eller på kontingentfakturaen.

Deltakeravgift:
Ikke-medlemmers barn: 1.900,-
Medlemmers barn: 950,-
(Søskenmoderasjon - søsken på samme seremoni: 25%)

Hvis søsken, fyll ut et skjema for hvert barn.

Antall gjester

Det er ca. 20 barn på hver seremoni, og det er totalt plass til 340 gjester, inkludert foreldre, i Bankettsalen. Det vil si at gjennomsnittlig antall gjester pr. barn blir 17 personer. I påmeldingsskjema under ber vi dere føre opp ønsket antall gjester, og så vil vi, når seremonien er fulltegnet, fordele plassene så rettferdig som mulig.

Regler om navn

Ved utfylling av skjemaet vil du bli spurt om fornavn, mellomnavn og etternavn på barnet. Vær oppmerksom på reglene i Kap. I og §7 i Kap.II i Navneloven. I §7 står det at dobbelt etternavn må ha bindestrek. Selv om navnene har bindestrek regnes de som to etternavn.

Mer informasjon

Kontakt oss på telefon 23 15 60 60 eller e-post:  oslo@human.no

 

 

Bestill navnefestknapp