Hopp til hovedinnhold

Vinterferiekurs på Lillehammer | Humanistisk konfirmasjon | 2021Nyhet - vinterferiekurs med leir på Lillehammer.

🡨 Tilbake til konfirmasjon i Oppland

Nytt av året er at vi tilbyr leirkurs i vinterferien for hele Innlandet (Hedmark og Oppland).

Leirkurset arrangeres på Lillehammer lørdag 27.02 - onsdag 03.03.2021, i forbindelse med første helg i vinterferien.

Konfirmantene overnatter i leiligheter med tre soverom med plass til to per rom, to bad og oppholdsrom med stor terrasse. Romfordeling vil komme og gir mulighet til å komme med ønsker. Alle måltider er inkludert. Nattevakter og person med helsefaglig bakgrunn vil være til stede under hele leiroppholdet.

Det blir informasjonsmøte for konfirmantene med foresatte før kursstart. Kursplan og mer informasjon sendes ut til alle påmeldte i slutten av november.

Dette tilbudet passer for konfirmanter med travle ukeplaner som ønsker å ta hele kurset intensivt i vinterferien. Dette kurset er åpent for alle konfirmanter i Innlandet.


Seremoni

Konfirmantene deltar på seremoniene på sitt hjemsted. Seremonien varer ca. 1 time. De forskjellige lokale seremoniene har generalprøver før selve seremonien.

Fotografering vil eventuelt skje lokalt i forbindelse med seremonien.

Det er begrenset antall gjesteplasser på våre seremonier. Ønsket antall gjesteplasser oppgis i påmeldingsskjema. De siste årene har gjennomsnittlig antall gjesteplasser vært 11-16 plasser per konfirmant. Bekreftelse på antall tildelte plasser sendes ut i god tid.


Pris for vinterferiekurs

  • Medlemspris: 5300 kr
  • Ikke-medlem: 6500 kr

Har du spørsmål om vinterferiekurset? Kontakt oss på oppland@human.no/