Hopp til hovedinnhold

Vi søker vigslere

"Mennesker som gifter seg er fineste jeg vet om", sier en av våre vigslere, Egil Bjørsland. Nå trenger vi flere vigslere som kan være med å skape det store øyeblikket i noens liv.

Om du er rett person vil du få grundig opplæring og oppfølging i hvordan du møter brudeparet, hvordan du planlegger seremonien og hvordan skrive og framføre en personlig rettet tale til paret under seremonien.

Du må ha vært medlem i Human-Etisk Forbund i 2 år og være mellom 23 - 75 år for å være vigsler. Plettfri vandel og en egnethet for rollen blir vektlagt om du søker.

"Gjennom å være vigsler i Human-Etisk Forbund får jeg være med på mange lykkelige øyeblikk. Når to mennesker sier ja i betingelsesløs kjærlighet til hverandre, og man opplever at alle de tilstedeværende blir berørt, er det vanskelig å ikke la seg rive litt med.

Ved å være vigsler får jeg også møte mange fantastisk flotte mennesker. Jeg får være en viktig del av planleggingen av deres store dag, og jeg får ta del i brudeparets tanker om nåtid og framtid. Jeg har hatt mange gode samtaler om det å være menneske og en del av et samfunnet.

Om du har tenkt at du en dag skal begynne med noe nytt og meningsfullt er kanskje det å være vigsler det nærmeste du kan komme i å oppfylle akkurat det målet". 

Ønsker du å vite mer om det å være vigsler i Human-Etisk Forbund? Ta kontakt med oss på oppland@human.no eller hedmark@human.no.