Hopp til hovedinnhold

Vi trenger hjelp!

GJØVIK: Kjære alle medlemmer av HEF Gjøvik og omegn lokallag. Er dere med og «tar en for laget»?
Oppland Konfirmasjon i Oppland

Covid-19 satte en stopper for Humanistisk konfirmasjon i vår, men vi gir oss ikke!

Arrangørene og lokallagstyret har jobbet hardt for å kunne gi også årets konfirmanter en verdig seremoni ved overgangen fra barn til ungdom/voksen. Datoen er nå fastsatt til 24. oktober, og seremoniene avholdes på Campus Arena Kallerud.

Vi forholder oss til råd fra FHI og regjeringen når det gjelder maks. antall personer inne i lokalet og har derfor gjort seremonien kortere og delt den opp i tre deler til forskjellig tidspunkter. Tidspunktene er kl. 11.00, 12.30 og 14.00. Mellom seremoniene har vi et profesjonelt rengjøringskorps som rykker inn og desinfiserer alle kontaktflater og gjør lokalet klart til neste pulje.

Vi trenger flere hender til praktiske oppgaver som: legge ut programmer på stolene evt. utdeling av disse ved ankomst, vise folk hvor de skal sitte, hjelpe til med å få sluset folk inn og ut før og etter seremoniene osv.

Slik vi ser det nå, trenger vi i alle fall 6 personer i tillegg til de som har meldt seg til nå. Seremoniansvarlig, Randi Hermanrud, vil fordele oppgaver til de frammøtte.

Hvis du kan tenke deg å stille opp på dette, kan du kontakte undertegnede på e-post: astridrabakk@hotmail.com eller på tlf 99 43 39 13.

Som takk for ditt bidrag denne dagen, inviterer lokallaget på lunsj/middag umiddelbart etter at seremonien er avviklet. Restaurant bestemmes senere.

Med vennlig og håpefull hilsen fra

Leder for HEF, Gjøvik og omegn lokallag