Hopp til hovedinnhold

Medlemsøkning og høy aktivitet i 2016

Dette er noe av det som skjedde i Nord-Trøndelag i 2016
Nyheter Nord-Trøndelag

2016 har vært et godt år for Human-Etisk Forbund i Nord-Trøndelag. Vi hadde en medlemsøkning på 1,7%, 108 meldte seg inn i løpet av året og totalt ble vi 1810 medlemmer.

Vi ble 60! Human-Etisk Forbund fylte 60 år 9. april. Dette ble feiret gjennom året. 

Hele 15 par valgte å gifte seg hos oss i Nord-Trøndelag i fjor. Flere og flere velger humanistisk vigsel og parene er svært fornøyd med å gifte seg hos oss.

Det deltok 64 barn, deres foreldre, slekt og venner på navnefester arrangert av våre lokallag i Innherred, Namdal, Steinkjer, Stjørdal og Ytre Namdal. Det begynner allerede nå å strømme på med påmeldinger til navnefestene vi arrangerer i 2017.

228 ungdommer gikk på kurs og ble humanistisk konfirmert på fem ulike steder i fylket i år; Innherred, Namdal, Steinkjer, Stjørdal og Ytre Namdal. I 2017 er det 275 som skal konfirmeres hos oss. 

Human-Etisk Forbund er helt avhengige av frivillige for å fungere. Våre tillitsvalgte, seremoniarrangører, gravferdstalere, vigsler og alle andre er de som får forbundet til å gå rundt. I 2016 har alle frivillige lagt ned en kjempeinnsats og vi gleder oss veldig til å jobbe videre sammen for å gjøre Human-Etisk Forbund i Nord-Trøndelag enda bedre!

Vi oppfordrer alle medlemmer til å melde seg som frivillige og å engasjere seg i HEF i 2017. Ta kontakt på nord-trondelag@human.no eller ved å ringe 486 06 228.