Hopp til hovedinnhold

Konfirmasjon på Søre Sunnmøre | 2021Humanistisk konfirmasjon er et kurs i livssyn og etikk, med en høytidelig avsluttende seremoni. Kurs og seremoni er på et humanistisk grunnlag.

↵ Tilbake til konfirmasjon i Møre og Romsdal

Alle ungdommer som ønsker det kan velge Humanistisk konfirmasjon, uavhengig av eget eller foresattes livssyn. Ingen blir medlem i Human-Etisk Forbund uten å aktivt melde seg inn.

Konfirmasjonskurset oppmuntrer til selvstendig tenkning og refleksjon over etiske problemstillinger. Viktige temaer er livssyn, humanisme, kritisk tenkning og menneskerettigheter.


Seremoniene

På Søre Sunnmøre foregår seremoniene i Sjøborg kulturhus i Ulsteinvik i flotte og høytidelige rammer.


Seremonidatoer

  • Lørdag 8. mai kl. 11.00, 13.00 og 15.00 


Hvordan velger jeg seremonidato?

Påmelding for konfirmasjon åpner onsdag 10. juni for de som skal konfirmeres på Søre Sunnmøre. Du vil da få mulighet til å velge både kursdag og seremonidato.

Husk å melde deg på tidlig hvis du ønsker en spesifikk kursdag eller seremonidato. Kursene og seremoniene er knyttet sammen, så pass på å velge både en ukedag og en seremonidato som passer for konfirmanten.

Medlemmer i Human-Etisk Forbund får mulighet til å melde seg på konfirmasjon 2. juni, en uke før alle andre.

Les mer om medlemsfordeler for konfirmasjon her.


Kurstilbud 

På Søre Sunnmøre tilbyr vi kurs med undervisning i Volda og kurs med undervisning i Ulsteinvik. Alle kursene har oppstart i slutten av januar, og i tillegg til kurset deltar konfirmantene på en overnattingstur til Stryn i april.