Hopp til hovedinnhold

Medlemsøkning og høy aktivitet i 2016

Dette er noe av det som skjedde i Sør-Trøndelag i 2016.
Nyheter Sør-Trøndelag

2016 har vært et godt år for Human-Etisk Forbund i Sør-Trøndelag. Vi hadde en medlemsøkning på 3,6%, 415 meldte seg inn i løpet av året og totalt ble vi 6216 medlemmer.

Vi ble 60! Human-Etisk Forbund fylte 60 år 9. april. Dette ble feiret gjennom året. 

Hele 76 par valgte å gifte seg hos oss i Sør-Trøndelag i fjor. Flere og flere velger humanistisk vigsel og parene er svært fornøyd med å gifte seg hos oss.

Det deltok 232 barn, deres foreldre, slekt og venner på navnefester arrangert av våre lokallag i Fosen, Malvik, Oppdal og Rennebu, Orkdal, Røros og Trondheim. Det begynner allerede nå å strømme på med påmeldinger til navnefestene vi arrangerer i 2017.

765 ungdommer gikk på kurs og ble humanistisk konfirmert på åtte ulike steder i fylket i år; Fosen, Frøya Hitra, Malvik, Neadalen, Oppdal og Rennebu, Orkdal, Røros og Trondheim. I 2017 er det 792 som skal konfirmeres hos oss. 

Human-Etisk Forbund er helt avhengige av frivillige for å fungere. Våre tillitsvalgte, seremoniarrangører, gravferdstalere, vigsler og alle andre er de som får forbundet til å gå rundt. I 2016 har alle frivillige lagt ned en kjempeinnsats og vi gleder oss veldig til å jobbe videre sammen for å gjøre Human-Etisk Forbund i Sør-Trøndelag enda bedre!

Vi oppfordrer alle medlemmer til å melde seg som frivillige og å engasjere seg i HEF i 2017. Ta kontakt på sor-trondelag@human.no eller ved å ringe 73 80 64 80.