Hopp til hovedinnhold

Møre og Romsdal regionlag

Møre og Romsdal fylkeslag ble stiftet i 1978 og har omtrent 2800 medlemmer. Vi har 5 lokallag fordelt over 26 kommuner, de fleste lagene inkluderer flere kommuner.
Fra januar 2020 byttet vi navn til Møre og Romsdal regionlag.

Kontakt oss

Møre og Romsdal regionlag fungerer som bindeledd mellom hovedorganisasjonen og våre lokallag. Regionen har to ansatte, i tillegg samarbeider vi regionalt om enkelte arbeidsoppgaver. Fylkeslaget har ca 3000 medlemmer.

Du finner informasjon om våre lokallag i rullegardinmenyen nedenfor.

Du finner oss også på facebook

Telefon: 96 00 47 50

 

Møre og Romsdal regionlag

Åpningstider: man-tors: 9.00-15.00 / Fylkeskontoret er stengt fra 22. desember til og med 1. januar 96 00 47 50 Send epost Strandgata 13, 6415 Molde

Regionlagsleder

Inger Johanne Slinning Send epost

Neste arrangementer i

Fylkesside for Møre og Romsdal

Dette gjør vi i Møre og Romsdal

Nå kan kommunen ta over gravplassene fra kirken

: Innlegg fra Charlotte Blakstad, leder for Human-Etisk Forbund Ålesund og omegn lokallag

La oss snakke sammen!

: Fra nyttår 2021 trer den nye loven om tros- og livssynssamfunn i kraft. Loven slår fast at Norge er et tros- og livssynsåpent samfunn, der det skal legges til rette for at borgerne skal kunne velge å tro eller ikke tro, uten at staten griper inn eller sanksjonerer tro og tanker den selv ikke liker.

Høy stemning på vennskapscafé

: MOLDE: Det var stor og god stemning da Human-Etisk Forbund Molde og omegn lokallag inviterte til vennskapscafé – den aller første i landet!

Seremonidatoer for konfirmasjon

: Her er oversikten over datoer som er satt for seremonien knyttet til Humanistisk konfirmasjon i årene fremover. Datoene er tentative, det vil si at seremoniene trolig vil foregå på disse datoene men at de ikke kan garanteres langt frem i tid. Vi ber foresatte om å alltid forholde seg til de datoene som er aktuelle ved påmelding.

Nytt tilbud til konfirmantene på Smøla

: Med både kurs og seremonitilbud på Smøla håper Human-Etisk Forbund Kristiansund lokallag å kunne tilby et enklere og bedre tilbud til konfirmantene.

Kursleiar – noko for deg?

: Vi treng kursleiarar i heile fylket. Kan du snakke med menneske på 14-15 år og er du villig til å diskutere viktige problemstillingar på deira premisser? Då er det kanskje deg vi ønskjer som kursleiar til kursa som startar i februar og avsluttast med fin seremoni tidleg i mai? Kursstad er Volda, Ulstein, Ålesund, Blindheim, Ørskog, Sykkylven, Brattvåg, Molde, Sunndalsøra, Surnadal, Smøla og Kristiansund.

Konfirmasjon i Møre og Romsdal

Her finner du oversikt over de forskjellige stedene som arrangerer Humanistisk konfirmasjon i Møre og Romsdal.

Innstikk i Fritanke høst 2019

: Her kan du lese siste nummer av medlemsbladet for Human-Etisk Forbund, Møre og Romsdal. Trykk på bildet under:
Se alle