Hopp til hovedinnhold

Årsmøte Bergen Lokallag

Årsmøteinnkalling Bergen lokallag 2021
Hordaland
M Møte

Kjære medlem i Human-Etisk Forbund Bergen lokallag, velkommen til vårt digitale årsmøte 15. februar kl 18:00 via Teams. 

Human-Etisk Forbund er et livssynssamfunn og en medlemsorganisasjon hvor din stemme er viktig. Alle medlemmer i Bergen lokallag kan møte og har stemmerett på lokallagets årsmøte.

Påmelding til årsmøtet gjøres her 

Påmeldte medlemmer vil få tilsendt årsmøtepapirer og invitasjon til møtet på epost. Har du problemer med å logge inn kan du sende en epost til: Stine på Stine.Strom-Andresen@human.no

 

Saksliste og årsmøte dokumenter:

Sak 01/21 Godkjenning av innkalling og saksliste

Sak 02/21 Konstituering, valg av ordstyrer, referent, protokollunderskrivere, tellekorps

Sak 03/21 Årsberetning og årsmelding 2020    Prosjektrapport for "Debatt og dialog"

Sak 04/ 21   Regnskap 2020     (Fullstendighetsrapport og Årsoppgjør)

Sak 05/21 Innkomne saker

Sak 06/21 Valgkomiteens sammensetning

Sak 07/21 Signaturrett

Sak 08/21 Valg

 1. Valg av styret
 2. Valg av valgkomité
 3.  Valg av fylkesårsmøtedelegater
 4. Valg av revisor

 

Vi håper dere vil følge oss på facebook . Her kan dere lese mer om våre aktiviteter som Hum-kor, debatter, filosofikafé, HUM-uken 2021 og våre seremonier.

Vel møtt!

 

Praktiske orienteringer for årsmøtet:

 

Innlogging til møtet

 1. Du trykker på linken under i innkallingen her der det står «click here to join the meeting» ( Her blir du med i møtet )
 2. Du velger «Fortsett i nettleseren din»(F.eks chrome, edge, firefox) om du får valg om hvordan du vil åpne møtet.  Du trenger ikke installere noe i forkant av møtet.
 3. Får du ikke opp bildet ditt du må velge «tillat» for at du skal få vise bildet.
 4. Skriv inn navnet ditt og trykk «bli med nå». Husk å sjekke at kamera og mikrofon er skrudd på – da skal de være lik bildet under med røde ringer rundt. I møtet er det fint om du har lyden skrudd av.
 5. Når du har trykket for å bli med må du kanskje vente litt til vi godkjenner at du blir med på møtet, ha litt tårlmondiget mens du venter i "lobbyen" til møtet, vi sjekker medlemsnummer og krysser av for at du deltar før du "slipper inn". 
 • Du kan logge på møtet fra kl 17 for registrering, og slik at du har mulighet å sjekke at alt virker. Har du tekniske utfordringer kan du kontakte Stine Willemo Strøm-Andresen på Stine.Strom-Andresen@human.no   Møtestart er kl 18:00
 • Som deltaker i møtet har du lyden mutet under hele møtet. Ønsker du å bruke din talerett trykker du på i ikonet med en hånd så vil ordstyrer gi deg ordet. Du må selv trykke på dette ikonet for å rekke hånden ned igjen etter at du har fått ordet.
 • På ordinære saker hvor vedtak er godkjent eller underkjent av årsmøtet, gjøres dette ved at du bruker håndsopprekningsfunksjonen.
 • På saker som kreves anonym avstemming vil det deles lenke til avstemming i Forms i møtechatten.