Hopp til hovedinnhold

Tenkt på å bli frivillig i Human-Etisk Forbund?Det å være frivillig kan bety så mangt. Noen ønsker politisk rettede oppgaver, noen ønsker å sitte i et styre eller arrangere temakvelder med mer, mens andre ønsker å jobbe med seremoni eller kanskje være kursleder for konfirmantene våre. Vi er opptatt av at den som engasjerer seg i organisasjonen skal få gjøre en oppgave de trives godt med.

Human-Etisk forbund er en medlemsorganisasjon og et livssynssamfunn, som medlem blir du tilhørende i et lokallag der du bor.

Frivilligheten hører til enten et lokallag, eller til regionlaget, avhengig av hvem som arranger aktiviteten.

De ulike lokallagene arrangerer ulike arrangement som du kan delta på, eller engasjere deg frivillig i. Kanskje det bor en vigsler eller gravferdstaler i deg, eller har du kanskje lyst til å hjelpe til med å dele ut programmer på en seremoni?

Ønsker du å påta deg et verv, vil du selvsagt få den opplæringen du trenger.

Hvis du er interessert i å være en av våre mange frivillige, kan du fylle ut dette skjemaet her og så tar vi kontakt med deg!

 

Aktuelle frivillige verv i Hordaland:

Koordinator for navnefest i Bergen

Navnefestutvalget består nå av 3 koordinatorer, og vi vil gjerne ha med fler! Koordinatorene jobber sammen for å utvikle seremoniene, og har ansvar for planlegging og gjennomføring av Humanistisk Navnefest i Grieghallen. Arbeidet består blant annet av å opprette og holde kontakt med musikere, talere, frivillige hjelpere, organisasjonsrådgiver i Human-Etisk Forbund og prosjektansvarlig i Grieghallen før seremoniene. Det er alltid to koordinatorer som jobber sammen før hver seremonidag. Til å hjelpe oss på seremonidagen har vi flere frivillige hjelpere.

For mer informasjon: Christine Stang christines@live.no

 

Styreleder Midthordland

Midthordland lokallag har arrangert flotte konfirmasjons og navnefestseremonier, og har flere engasjerte medlemmer i lokallaget i lang tid. Etterspørselen etter tilbudene våre øker, og når vi nå skal avholde vårt årsmøte 24. februar, ser vi særlig etter en som lede vårt arbeid videre. 

Er det deg? For mer informasjon send oss en epost.