Hopp til hovedinnhold

SeniorgruppeSeniorkafeen som holdes i lokalene våre vil utgå for en periode (Per mars 2021) Når det blir aktuelt å starte opp igjen vil vi gi informasjon om dette.

Seniorgruppen har hatt faste møter i våre lokaler i Christian Michelsensgate 4. Her har de arrangert spennende foredrag og samtaler. Dette har vært et svært populært tilbud blant våre seniorer, og har vært veldig savnet

Under den pågående pandemien har det vært utfordrende med fysiske treff, og derfor har de nå satt opp digitale møter med forskjellige tema.

Møteplanen for våren ser slik ut:

25.03.21
08.04.21
22.04.21
06.05.21

Deltakerne i møtet får mulighet til å komme med innspill til nye treff, og hvis det er noen som ønsker å bidra videre til nye treff setter vi stor pris på en tilbakemelding om dette!

Møtene arrangeres på TEAMS, starter kl 11:00 og varer i ca en time. Du har mulighet for å logge inn i møtet fra kl 10:45 for å sjekke at du får til å åpne møtet i din nettleser og avklare om du har noen tekniske utfordringer. Vi anbefaler at du velger " Fortsett i denne nettleseren" når du trykker på lenken under her:

TRYKK HER FOR Å BLI MED I MØTET

 
 
Til "vanlig" har vi møter annenhver torsdag fra klokken 11.00 til ca. klokken 13.00 i våre lokaler.

Alle som kan komme er velkomne til diskusjon om ulike emner.

Vi serverer litt enkel mat i pausen.
Møtene er drevet og organisert av seniorgruppen selv.

Dette er et svært populært tilbud blant våre seniorer, -og vi vil alltid ha med oss flere.