Hopp til hovedinnhold

Leirkurs i påsken for konfirmanter fra Nordland, Troms og FinnmarkNytt i 2021: Påskeleir! Leirkurs er et flott kursalternativ for ungdom som ikke har ordinært kurs på sitt hjemsted.

↵ Tilbake til konfirmasjon i Finnmark

Kurstilbud

Kurset har like mange kurstimer som ordinære kveldskurs, men vil foregå over færre dager, med overnatting og flere aktiviteter både ute og inne.

Vi inviterer ungdom fra Nordland, Troms og Finnmark til leirkurs i utkanten av Alta, fra ettermiddag fredag 26. mars til ettermiddag tirsdag 30. mars. Vi sover i medbrakt sovepose på luftmadrass i klasserom eller gymsal. Vi har erfarne leirsjefer, nattevakter, mye moro og selvfølgelig nulltoleranse for rusmidler.

Seremonien

Kurset avsluttes med ordinær seremoni på din hjemplass, ev. annen seremoni etter avtale. I påmeldingsskjemaet (i notatfeltet) må du skrive hvor og hvilken seremoni du ønsker å delta på. Dersom vi ikke allerede har satt opp seremoni i nærheten av der du bor, ønsker vi - men med forbehold om at vi har tilgjengelige ressurser - likevel å arrangere seremoni der.

Påmelding

Påskekurset er forbeholdt ungdom som bor langt unna de ordinære kursstedene eller som av ulike årsaker ikke kan delta på ukentlige kurskvelder på sitt hjemsted. Konfirmanter i Vadsø og Sør-Varanger kan ikke velge leirkurs. 

Vi må ta forbehold om nok aktuelle deltakere for gjennomføring av kurset. Dersom for få konfirmanter melder seg på, kan det ikke gjennomføres. Vi tilbyr i så tilfelle disse ungdommene deltakelse på ordinært kurs på sin hjemplass, ev. brevkurs. Den overskytende kursavgiften refunderes i slike tilfeller.

Kursavgift

  • Ordinær kursavgift for leirkurs er 5300,-
  • Kursavgift for leirkurs for medlemmers barn er 3900,-.

Kursavgiften dekker konfirmasjonskurset, kursmateriell, seremoni, mat, transport fra flyplass/busstasjon i Alta til leirstedet. I tillegg til kursavgiften må du selv bestille og betale reise mellom ditt hjemsted og Alta.

Søskenrabatt for medlemmers barn: 25 %

Har du lyst til å vite enda mer om leirkurset? Her kan du lese hva leirsjef Ola sier om kurset.