Hopp til hovedinnhold

Spillkvelder på Kolbotn

Spillkveld er et hyggelig samlingspunkt for humanister, spillentusiaster, eller de som bare vil slå av en prat. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Oppegård lokallag serverer pizza kl. 19.30. Snacks og brus hele kvelden!
Akershus

Det vil bli bestilt pizza på bakgrunn av hvor mange som har møtt opp kl. 18.30, så om du vet at du kommer nærmere kl. 19.30 (og gjerne vil ha pizza), kan det være greit å gi beskjed til en av vertene på forhånd på Facebook. Dessuten veldig greit at de som har planer om å komme melder seg på arrangementet, da vi bruker dette som en pekepinn for å kjøpe inn brus, snacks og godteri.

Spillkvelder høsten 2018

Fredag 7. september

Fredag 28. september

Fredag 2. november

Fredag 7. desember


Du kommer deg lettest til Kolben kulturhus ved å ta toget (Ski-/L2 eller Mysen/L22) til Kolbotn stasjon (tar ca. 15 min fra Oslo S). Gå så til Kolbotn torg (ligger rett ved stasjonen). Kolben er det store huset på motsatt side av senteret.

Man kan også kjøre til Kolbotn og parkere i parkeringshuset til senteret (de to første timene er gratis i senterets åpningstid). Det finnes også andre parkeringsmuligheter i nærheten. Det er f.eks. gratis å parkere ved rådhuset etter kl. 18.