Hopp til hovedinnhold

Koronaviruset - NY informasjon om konfirmasjon

Sist oppdatert kl. 10:55, 30.03.20

NYE DATOER for konfirmasjonsseremonier

Alle konfirmasjonsforesatte mottar informasjon om ny seremonidato i løpet av mandag 30. mars.

Etter at vårens konfirmasjonsseremonier måtte avlyses, har Human-Etisk Forbund jobbet med mulighetene for gjennomføring på nye tidspunkter. Nå er nye datoer avtalt med rådhus, kulturhus og samfunnshus over hele landet.

- Vi vet at konfirmasjonsseremonien betyr mye for konfirmantene og deres familier. Vi håper at situasjonen tillater oss å gjennomføre disse når vi kommer dit, sier generalsekretær Trond Enger.

Konfirmanter som ikke har påbegynt sitt kurs ennå, vil få nærmere informasjon om dette i dag. Alle vil få sitt konfirmasjonsbevis. 

 

Planlagte vigsler blir ikke avlyst

Human-Etisk Forbund avlyser ikke planlagte seremonier for vigsel. Beslutninger om fremtidige vigsler vil bli tatt i samråd med brudeparet. For spørsmål angående din seremoni, ta kontakt med din vigsler.

 

Ingen navnefester i mars, april, mai, og juni

Navnefestseremonier blir ikke gjennomført i mars, april, mai, og juni.

Alle navnebarns foresatte som blir berørt av dette har fått tilsendt en egen e-post som tar hensyn til lokale forhold. Vi vil undersøke muligheter for å tilby ny seremonidato så fort situasjonen tillater det.

 

Planlagte gravferdsseremonier blir ikke avlyst

Human-Etisk Forbund avlyser ikke planlagte gravferdsseremonier. Fremtidige gravferder fortsetter i henhold til gjeldene forskrifter fra myndighetene.