Hopp til hovedinnhold

Humanistiske konfirmasjoner (2020) arrangeres med ny dato over hele landet

17.mars avlyste vi alle vårens konfirmasjonsseremonier. I dag, to uker senere, tilbyr vi ny seremoni til alle våre konfirmanter!
Nyheter Konfirmasjon

Generalsekretær Trond Enger har grunn til å være stolt; det er snakk om 400 konfirmasjonsseremonier, arrangert i rådhus, kulturhus og samfunnshus landet rundt. 

– Humanistisk konfirmasjon er Human-Etisk Forbunds største aktivitet. I 2020 har 20 prosent av 15-åringene valgt å konfirmere seg hos oss. Å sørge for at de også skal få den gode opplevelsen som en felles, høytidelig seremoni er, har vært vår absolutt viktigste oppgave siden koronarestriksjonene ble innført, sier han.

I løpet av dagen i dag, 30.mars, får de aller fleste konfirmanter og deres foresatte presentert en ny dato for sin konfirmasjonSeremonidatoene vil befinne seg i perioden august til januar. 

– Vi vet at konfirmasjonsseremonien betyr mye for konfirmantene og deres familier. Vi håper at situasjonen tillater oss å gjennomføre disse når vi kommer dit. 

– Samarbeidet mellom frivillige, tillitsvalgte og ansatte har vært helt formidabel. Jeg blir glad og takknemlig over å se den innsatsen organisasjonen legger ned for å ivareta konfirmantene våre, som vi er så stolte av, avslutter Trond Enger.   

Er du konfirmantforesatt? Da har du fått en mail fra oss med informasjonen som gjelder akkurat din konfirmant.