Hopp til hovedinnhold

Påmelding til konfirmasjon 2021

Konfirmasjon
Påmeldingen til Humanistisk konfirmasjon i 2021 åpner 25.-28. mai.

Påmeldingsstarten er fordelt slik:

Mandag 25. mai, kl. 0900

Forhåndspåmelding for medlemmer

Medlemmer i Human-Etisk Forbund får prisreduksjon og mulighet for tidligere påmelding til Humanistisk konfirmasjon 2021. Dette gjelder i alle fylker.

Les mer om forhåndspåmelding og medlemspris

Tirsdag 26. mai, kl. 0900

Påmeldingsstart for Region Øst

Ordinær påmeldingsstart for medlemmer og ikke-medlemmer i Oslo, Akershus og Østfold.

Onsdag 27. mai, kl. 0900

Påmeldingsstart for regionene Nord og Vest

Ordinær påmeldingsstart for medlemmer og ikke-medlemmer i Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Nordland, Troms og Finnmark.

Torsdag 28. mai, kl. 0900

Påmeldingsstart for regionene Midt og Sør

Ordinær påmeldingsstart for medlemmer og ikke-medlemmer i Trøndelag, Møre og Romsdal, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder.

 
Du kan også sjekke om ditt fylkeslag har lagt ut info om konfirmasjon der du bor.

Smidigere påmeldingsstart

Seremonisjef Tale Pleym forteller at datoene og den regionvise fordelingen er skreddersydd for å gi alle involverte en så smidig opplevelse som mulig.

Tale Pleym - portrett– De siste årene har vi opplevd et voldsomt trykk ved påmeldingsstart, og det gamle systemet vårt tålte ikke pågangen. Det resulterte i noe nedetid og en del frustrasjon for de som skulle melde seg på. Nå har vi et mer robust system på plass, og vi har fordelt påmeldingsstarten basert på medlemskap og geografi, slik at vi har bedre kontroll på trykket.

Det er plass til alle

Seremonisjefen vet at mange er bekymret for ikke å få plass på sitt foretrukne konfirmasjonskurs, men understreker at alle som ønsker det skal få mulighet til å konfirmere seg humanistisk.

– Det er riktig at det er stor pågang på enkelte kurs i og rundt noen av storbyene. Men de fleste steder i Norge, og særlig på mindre steder, har vi god kapasitet. Så det skal ikke være nødvendig å sitte klar ved datamaskinen i samme sekund som påmeldingen åpner. De aller fleste vil finne ledige kurs i nærområdet selv om man venter med påmeldingen til senere.

Påmeldingsfristen er 1. oktober. Dersom du melder deg på senest denne datoen, er du garantert kursplass.

Er prisen en utfordring? Slik kan du få redusert pris
 

Les mer om Humanistisk konfirmasjon