Hopp til hovedinnhold

Medlemsrekord: Hedvig er medlem nr 95 000

2019 er et rekordår for Human-Etisk Forbund! Ikke bare er dette året hvor vi har hatt flest innmeldinger noensinne, dette er også året hvor vi passerer 95 000 medlemmer. Hedvig Kjerstad (18) fra Ålesund sto bak innmeldingen som sendte oss inn i jublende rekordstemning!
Nyheter Tall og fakta Medlemskap

 – Jeg meldte meg inn i Human-Etisk Forbund fordi jeg konfirmerte meg humanistisk. Jeg liker det dere står for - det er mer riktig for meg enn å være medlem av kirken, svarte Hedvig da vi spurte henne om hvorfor hun ble medlem hos oss. Nå er 10 bøker fra Humanist Forlag på vei til henne i posten.

Bokpakke.jpg

Da Hedvig meldte seg inn i Human-Etisk Forbund visste hun ikke at hun skulle bli ekstra spesiell for oss - med hennes innmelding rundet vi nemlig 95 000 medlemmer. Det betyr at Human-Etisk Forbund har større medlemsmasse enn noen gang.

Rekordåret 2019

Så langt i år har over 7000 mennesker meldt seg inn i Human-Etisk Forbund. Det betyr at 2019 står som det året vi har hatt flest innmeldinger noensinne.

Generalsekretær Trond Enger er svært fornøyd med utviklingen.

 – Jeg kunne ikke vært gladere for at vi fortsetter å vokse. Det er medlemmene våre som utgjør Human-Etisk Forbund, og som er selve hjertet i organisasjonen. Jo flere vi er, jo større muligheter har vi for å få gjennomslag for saker som fremmer menneskeverd, demokrati og livssynsåpenhet i samfunnet vårt. Jeg ønsker Hedvig og alle andre medlemmer hjertelig velkommen!

Det er medlemmene våre som utgjør Human-Etisk Forbund, og som er selve hjertet i organisasjonen.

 

Medlemsvekst siste år.png

 

Den 20. mai i år ble det satt dagsrekord. Da fikk Human-Etisk Forbund 539 innmeldinger på en dag. Som grafen ovenfor viser har alle måneder siden mai hvert rekordmåneder. Siden nyttår har vi pr. 20. november fått inn 7101 innmeldinger. Det totale antallet medlemmer i Human-Etisk Forbund er nå oppe i 95 023.

Generalsekretær Trond Enger tror veldig mange flere enn dagens 95.000 medlemmer hører hjemme i Human-Etisk Forbund.

– Over halvparten av Norges befolkning har humanistisk livssyn uten gudstro. Vi kan bli veldig store hvis bare en liten andel av disse melder seg inn hos oss, sier han. 

Hva med deg? Er du en humanist uten gudstro? Meld deg inn!