Hopp til hovedinnhold

Humanistisk uke 2018

14.-30. september inviterer vi til arrangementer landet rundt! I år setter vi et ekstra søkelys på kritisk tenkning.
Humanistisk uke For medlemmer

Fredag 14. september går startskuddet for høstens humanistiske høydepunkt med nærmere 200 arrangementer, bokutstillinger og undringsløyper fra nord til sør.

I år kan vi tilby våre medlemmer og interesserte et spennende program med et ekstra søkelys på kritisk tenkning – en av hovedingrediensene i vårt humanistiske livssyn!

Humanistisk uke 2017 - collage Bilder fra fjorårets Humanistisk uke.

Temamøter, quiz, filmvisninger og korkonserter

Det blir temamøter om kritisk tenkning, om hva som er falske nyheter, om sosial kontroll og radikal religiøsitet.

Filmvisninger, diskusjon om den sekulære humanismen i Europa og debatt om rituell omskjæring. Quiz og pubmøte, dødskafeer og kapellbesøk. Undringsløyper, tenkebenker og bokforedrag. Korkonserter, feiring av menneskerettighetene og familiedag i klatrepark. Bare for å nevne noe.

Se kalenderen på forsiden, eller sjekk ditt fylkeslag for å se hva som skjer i ditt område. Vi anbefaler også å følge ditt fylkes- eller lokallag på Facebook for oppdateringer om hva som skjer nær deg.

Gi plass til tanken

Slagordet for Humanistisk uke er "Gi plass til tanken". Ved siden av å delta på arrangementer kan du lage plass til tanken for eksempel ved å sette deg på en av våre tenkebenker eller lese deg opp om humanisme på våre nettsider. Eller hva med å strikke humanistvotter til vinteren?

Velg fylke og besøk fylkessiden