Hopp til hovedinnhold

Påmelding til konfirmasjon 2019

Påmeldingen til Humanistisk konfirmasjon i 2019 åpner 28.-30. mai. Se hvilken dato som gjelder for deg!

Påmeldingsstarten er fordelt over tre dager:

Mandag 28. mai (kl. 10-17)

Forhåndspåmelding for medlemmer

Medlemmer i Human-Etisk Forbund får prisreduksjon og mulighet for tidligere påmelding til Humanistisk konfirmasjon 2019. Dette gjelder i alle fylker. Forhåndspåmeldingen er åpen kl. 10-17.

Slik benytter du forhåndspåmelding for medlemmer

Tirsdag 29. mai (fra kl. 10)

Påmeldingsstart for Nord- og Midt-Norge

Ordinær påmeldingsstart for alle i Finnmark, Troms, Nordland, Trøndelag og Møre og Romsdal. Påmeldingen åpner kl. 10.00.

Onsdag 30. mai (fra kl. 10)

Påmeldingsstart for Sør-, Øst- og Vestlandet

Ordinær påmeldingsstart for alle i Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland, Buskerud, Telemark, Vestfold, Østfold, Vest-Agder, Aust-Agder, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Påmeldingen åpner kl. 10.00.


Kursoversikten er klar

Fra tirsdag 22. mai kan du se oversikt over alle kurs og seremonier i 2019, slik at det er mulighet for å planlegge før påmeldingen åpner.

Ønsker smidigere påmeldingsstart

Påmeldingen åpner altså noen uker senere enn den har gjort de siste årene, og påmeldingsstarten er fordelt over flere dager.

Tale Pleym - portrett– Årsaken til dette er at vi skal ha på plass et nytt påmeldingssystem til årets sesong, samt at vi vil fordele trykket over flere dager, forteller konstituert seremonisjef Tale Pleym.

– De siste årene har vi opplevd et voldsomt trykk ved påmeldingsstart, og det gamle systemet vårt tålte ikke pågangen. Det resulterte i noe nedetid og en del frustrasjon for de som skulle melde seg på. Nå vil vi ha et mer robust system på plass, og vi har også fordelt påmeldingsstarten basert på medlemskap og geografi, slik at vi har bedre kontroll på trykket.

Pleym håper dette vil gi en smidigere opplevelse for alle involverte.

Det er plass til alle

Seremonisjefen vet at mange er bekymret for ikke å få plass på sitt foretrukne konfirmasjonskurs, men understreker at alle som ønsker det skal få mulighet til å konfirmere seg humanistisk.

– Det er riktig at det er stor pågang på enkelte kurs i og rundt noen av storbyene. Men de fleste steder i Norge, og særlig på mindre steder, har vi god kapasitet. Så det skal ikke være nødvendig å sitte klar ved datamaskinen i samme sekund som påmeldingen åpner. De aller fleste vil finne ledige kurs i nærområdet selv om man venter med påmeldingen til senere.

Påmeldingsfristen er 1. oktober. Dersom du melder deg på senest denne datoen, er du garantert kursplass.

Les mer om Humanistisk konfirmasjon