Hopp til hovedinnhold

Hurra for årets brudepar!

Her samler vi flotte bilder fra par som har valgt å feire kjærligheten med Humanistisk vigsel.
Vigsel

Humanistisk vigsel er en vakker og stemningsfull seremoni som feirer og bekrefter at to mennesker har valgt hverandre.

Gifter seg i det fri

Stadig flere nordmenn får øynene opp for utebryllup. For Beate Kirkhus Lien og Stig Kirkhus var det noe av grunnen til at valget falt på Humanistisk vigsel.

– Vi valgte humanistisk da vi sto fritt til og holde vielsen ute i det fri. Vi var også på humanistisk vielse hos venner i fjor og fikk oppleve hvor fantastisk det var, forteller paret som giftet seg på Kristiansten festning i Trondheim.

Også Hilde og Magnus Lie-Svenning valgte å feire kjærligheten utendørs.

– Vi valgte Humanistisk vigsel fordi vi syns dere har veldig vakre seremonier. Å kunne gifte oss på et sted som betyr mye for oss, og som vi har et spesielt forhold til, var veldig stort, forteller Hilde og Magnus.

– Det ble veldig nært, personlig, og hele seremonien var i tråd med vårt eget verdisett. Vi kunne ikke fått en finere start på ekteskapet! Stor takk til vigsler Yngvild Kvaale som fulgte oss opp på en fantastisk måte og bidrog til at seremonien ble utrolig flott, sier de nygifte.

Vigsleren er viktig

Vigslerens innsats ble også trukket frem av Andreas Filtvedt og Anine Rustad Jensen, som giftet seg 9. juni i Halden.

– Vi valgte Human-Etisk forbund fordi vi deler deres livssyn og verdier. Kjærlighet, likeverd og gjensidig respekt. Vielsen føltes veldig personlig, vi setter stor pris på den gode jobben vigsleren gjorde for oss, forteller paret.

Ble gift i egen hage

Elisabeth Alex Maurischat og Robert Maurischat giftet seg 12. mai. Vielsen stod hjemme i hagen i Oltedal i Rogaland.

– Vi valgte en humanistisk vielse fordi vi tror på mennesket, og fordi vi ikke tilhører noen religion. Vi hadde også hørt folk skryte av hvor flott Humanistisk vigsel er, forteller paret.

– Det beste med seremonien var den flotte talen vigsleren hadde laget til oss. Og at vi fikk ha personlig musikk. Og ikke minst, bli gift i vår egen hage. Alt var bare helt magisk, sier paret, som ønsker å rette en spesiell takk til vigsler Finn Våga.

Personlig og magisk

– For oss ble det en personlig, høytidelig og vakker vielse utendørs med våre kjære rundt oss, forteller Anne Bente Ulfsrud og Per Klevstrand. 5.mai giftet de seg i Telemarkslunden i Rygge i Østfold.

Hanne Sanden og Morten Sanden valgte Bånkall gård i Oslo da de giftet seg, og kan fortelle at de hadde en magisk bryllupsdag lørdag 14.april.

Se nydelige bilder av årets brudepar

Klikk på bildene for mer informasjon:

...

Gratulerer!

Human-Etisk Forbund gratulerer alle nygifte par, og ønsker dere alt godt i ekteskapet!

Les mer om Humanistisk vigsel og bestill her