Hopp til hovedinnhold

Vi trenger kursledere i hele landet

Det er stor pågang til Humanistisk konfirmasjon 2018, og vi trenger mange kursledere. Vil du være med på laget?
Nyheter

En knapp måned før påmeldingsfristen 1. oktober har over 10 000 ungdommer meldt seg på til Humanistisk konfirmasjon 2018. Hvis trenden fortsetter kan det bli flere humanistiske konfirmanter i 2018 enn noen gang før.

Samtidig betyr det at Human-Etisk Forbund har behov for kursledere som kan gjennomføre et kursopplegg en kveld i uka eller i løpet av en leiruke.

Er du interessert i menneskerettigheter, etikk, humanisme og kritisk tenkning er det bare å ta kontakt.

– Vi trenger kursledere i hele Norge. Er du interessert i menneskerettigheter, etikk, humanisme og kritisk tenkning er det bare å ta kontakt med våre fylkeslag. Våre frivillige og ansatte lokalt gjør en kjempejobb med tilrettelegging og opplæring av nye kursledere, sier kommunikasjonssjef Agnieszka Bryn.

I år ble det tradisjonelle informasjonsbrevet byttet ut med en animasjonsfilm som henvender seg til unge og forklarer hva humanistisk konfirmasjon går ut på. Filmen er allerede sett over 300 000 ganger på Facebook.

Vil du jobbe med en gruppe nysgjerrige ungdommer?

Kurslederne Ylva, Linda og Ida - collage Kurslederne (f.v.) Ylva, Linda og Ida deler sine erfaringer med Humanistisk konfirmasjon.


Et engasjement som kursleder passer for deg som identifiserer deg med våre verdier, og har lyst til å tilrettelegge og gjennomføre et humanistisk kursopplegg for en gruppe ungdommer.

Kursledere får honorar, som kan variere fra lokallag til lokallag. De fleste lokallag har kurs som fordeler seg over flere uker (en kveld per uke) på vinteren/våren, mens noen fylker tilbyr kurs knyttet til en leiruke.

Les mer om å hva det innebærer å være kursleder

Eller kontakt ditt fylkeslag for mer informasjon!

Besøk ditt fylkeslag