Hopp til hovedinnhold

Humanistisk uke 2017 - bli kjent med oss!

Fra 15. september til 1. oktober holdes det nær 200 humanistiske arrangementer over hele landet.

Humanistisk uke er en årlig, landsdekkende begivenhet med nærmere 200 arrangementer, debatter, foredrag, undringsløyper, dødskafeer og mye mer. Under Humanistisk uke viser våre lokal- og fylkeslag frem det humanistiske livssynet og gir en anledning til å bli bedre kjent med Human-Etisk Forbund.

Finn arrangementer i ditt fylke


Bilder fra Humanistisk uke 2016 - collage Bilder fra fjorårets Humanistisk uke.

Setter døden på agendaen

Arrangementene under Humanistisk uke synliggjør at vi er mye mer enn en seremonileverandør. Ved å arrangere debattmøter og foredrag ønsker vi å bidra til både folkeopplysning og utvikling av demokratiet.

Vi inviterer alle til å bli bedre kjent med oss gjennom en rekke arrangementer. Det vil blant annet bli undringsløype, filosofikafeer, foredrag, stands-virksomhet, debattmøter og mye mer. Gjennom disse ukene ønsker vi å vise oss frem for en større del av befolkningen og inspirere og engasjere både nye og gamle medlemmer.

I Humanistisk uke 2017 setter vi et ekstra fokus på døden. Målet er å få folk til å reflektere over døden, livene våre og hvordan vi påvirker andres hverdag.

Les mer om hvorfor vi har valgt døden som årets tema

Gi plass til tanken

Slagordet for Humanistisk uke er "Gi plass til tanken". Ved siden av å delta på arrangementer kan du lage plass til tanken for eksempel ved å sette deg på en tenkebenk eller lese deg opp om humanisme på våre nettsider. Eller hva med å strikke humanistvotter til vinteren?

Gå til ditt fylkeslag for å finne arrangementer nær deg!

Velg fylke og besøk fylkessiden