Hopp til hovedinnhold

Humanistisk uke er en årlig, landsdekkende begivenhet med debatter, foredrag, undringsløyper, filosofikafeer og mye mer. Under Humanistisk uke viser våre lokal- og fylkeslag frem det humanistiske livssynet og gir en anledning til å bli bedre kjent med Human-Etisk Forbund. 

Årets "uke" varte fra 15. september til 1. oktober, og i år satte vi et ekstra fokus på livet før døden. Målet var å få folk til å reflektere over døden, livene våre og hvordan vi påvirker andres hverdag.

Stolt styreleder

Tom HedalenStyreleder i Human-Etisk Forbund, Tom Hedalen, er svært fornøyd med årets humanistiske uker.

– I løpet av disse to ukene har vi samlet oss til undring, debatt og fellesskap. Vi har utforsket vårt eget livssyn og latt oss utfordre i dialog med andre. Sammen har vi tatt et lite pusterom i hverdagen og filosofert over hva det vil si å være mennesker, sier han.

Som høydepunkt trekker Hedalen spesielt frem innsatsen til de frivillige.

– Jeg vil rette en særlig takk til alle frivillige i forbundet vårt. Ingenting skjer av seg selv, og takket være dere har det skjedd en hel masse i løpet av disse ukene. Det gjør meg stolt å være styreleder for et forbund som viser frem humanisme i praksis.

Se bilder fra hele landet

Våre fylkes- og lokallag har delt bilder med #humuke i sosiale medier, og vi har samlet et lite knippe under for å gi en smakebit på alt som har foregått. 

Husk at du kan følge mange fylkes- og lokallag på Facebook og Instagram, da får du vite om hva som skjer nær deg!

Klikk på bildene for mer informasjon:

...