Hopp til hovedinnhold

Bilder fra konfirmasjon 2017

Flere tusen ungdommer blir i disse dager feiret med Humanistisk konfirmasjon. – Takk til alle som gjør dette mulig, sier konfirmasjonsrådgiver Siri Sandberg.
Nyheter Konfirmasjon

Over 10 500 ungdommer konfirmerer seg humanistisk i 2017. Så langt har om lag halvparten fullført kurset og blitt feiret med høytidelige seremonier landet rundt, i blant annet kulturhus, rådhus og samfunnshus.

Takk til alle som bidrar

Siri Sandberg - portrettKonfirmasjonsrådgiver i Human-Etisk Forbund, Siri Sandberg, er imponert over innsatsen som legges ned for å gjøre tilbudet tilgjengelig for så mange. I 2017 er det en rekordstor andel av norske 15-åringer som konfirmerer seg humanistisk.

– Vi avholder over 700 kurs og flere hundre seremonier i løpet av noen måneder, og for å gjøre det mulig bidrar over tusen personer med en solid innsats. Nå får vi se resultatet med flotte seremonier og fornøyde ungdommer, samtidig som vi får veldig mange positive tilbakemeldinger fra både konfirmanter og foreldre. Dette hadde ikke vært mulig uten våre dyktige frivillige og ansatte over hele landet.

Sandberg håper at de frivillige tar seg tid til å være fornøyde med egen innsats.

– Jeg håper at de frivillige som har gjennomført seremonier kan klappe seg selv på skuldra og kjenne på den gode følelsen av å ha arrangert en flott seremoni. Seremonidagen er høytidsstemt, og jeg håper alle involverte tar seg tid til å kjenne på den spesielle stemningen. Til de som fortsatt har seremonier som står for døra: Lykke til!

Bilder fra Humanistisk konfirmasjon 2017

Klikk på bildene for mer informasjon.

...


Les mer om Humanistisk konfirmasjon