Hopp til hovedinnhold

HEFtig Pride!

Nyheter Vigsel For medlemmer
Human-Etisk Forbund og Humanistisk Ungdom var sterkt representert i Oslo Pride 2017. Se bilder.

Det var sommer, det var sol, det var kjærlighet, glede og mangfold. Sammen med titusenvis av feststemte mennesker bidro HEF og HU til å male hovedstaden i regnbuefarger.

100 humanister i paraden

I fjor var det rundt 30.000 deltakere i paraden, og 200.000 tilskuere som heiet dem fram. I år var antakelig antallet en god del høyere.

Det var det også for Human-Etisk Forbund, som sammen med Humanistisk Ungdom stilte opp i paraden, og i tillegg hadde eget standtelt i Pride Park i Spikersuppa. Om lag 100 humanister gikk bak Happy Human-fanen i paraden og bidro til å vise fram humanistiske verdier på en dag hvor likeverd, mangfold og kjærlighet ble feiret for alvor.

Humanistisk vigsel var hovedtemaet for deltakelsen vår, og budskapet var "Kjærlighet for alle". Publikum kunne snakke med humanistiske vigslere på standen vår.

Tusen takk til alle som bidro!

Gruppebilde av humanistene som gikk i Pride-paraden. Sterkt humanistisk oppmøte! Rundt 100 humanister deltok i paraden, her er gjengen som var med helt inn.

Haakon Gunleiksrud fra HU og vigsler Sidsel Børmark utenfor standteltet vårt. Haakon Gunleiksrud fra HU og vigsler Sidsel Børmark utenfor standteltet vårt.

Foldere og flyers på standbord. "Kjærlighet for alle" var HEFs hovedbudskap under Oslo Pride 2017. Humanistisk Ungdom viste blant annet fram at de ønsker et tredje juridisk kjønn.

 

Se flere bilder fra Pride-paraden og Pride park på vår Facebook-side eller i vårt Flickr-galleri.

Dea-Renate Miranda tok flere bilder av humanistene i Pride-paraden.


Les også: Regjeringen må øke innsatsen for homofiles rettigheter