Hopp til hovedinnhold

Humanistisk uke er en årlig, landsdekkende begivenhet med nærmere 200 arrangementer, debatter, foredrag, undringsløyper, dødskafeer og mye mer. Under Humanistisk uke viser våre lokal- og fylkeslag frem det humanistiske livssynet og gir en anledning til å bli bedre kjent med Human-Etisk Forbund.

Tom Hedalen takker for Humanistisk uke 2016Styrelederen takker

Styreleder i Human-Etisk Forbund, Tom Hedalen, er svært fornøyd med årets humanistiske høydepunkt:

– Kjære alle sammen. Humanistisk uke 2016 er nå over, vi har mange flotte og interessante arrangementer og aktiviteter bak oss. Det har vært en fantastisk interesse og engasjement rundt omkring i landet. Sammen har vi tatt et lite pusterom i hverdagen og filosofert over hva det vil si å være mennesker. Dette er humanisme i praksis!

– Tusen takk til deg som har vært med å arrangere, og til deg som har deltatt. Nå kan vi gå høsten i møte med litt klokere hoder og litt varmere hjerter.

Se bilder fra landet rundt

Årets "uke" varte fra 16. september til 2. oktober, og våre engasjerte lokallag og dyktige frivillige skapte mye aktivitet. Vi har samlet bilder fra våre fylkes- og lokallag i sosiale medier, som gir et lite utdrag av alt som skjer landet rundet.

Husk at du kan følge mange fylkes- og lokallag på Facebook og Instagram, da får du vite om hva som skjer nær deg!

Klikk på bildene for mer informasjon:

...