Hopp til hovedinnhold

Humanistisk uke 2016

Fram til 2. oktober holdes det nær 200 humanistiske arrangementer over hele landet. Bli med!
Nyheter Humanistisk uke

Humanistisk uke er en årlig, landsdekkende begivenhet med nærmere 200 arrangementer, debatter, foredrag, undringsløyper, dødskafeer og mye mer. Under Humanistisk uke viser våre lokal- og fylkeslag frem det humanistiske livssynet og gir en anledning til å bli bedre kjent med Human-Etisk Forbund.

Årets "uke" varer fra 16. september til 2. oktober.

Se bilder fra aktivitetene landet rundt

Humanistisk uke - illustrasjon

Mer enn seremonier

Arrangementene under Humanistisk uke synliggjør at vi er mye mer enn en seremonileverandør. Ved å arrangere debattmøter og foredrag ønsker vi å bidra til både folkeopplysning og utvikling av demokratiet.

Vi inviterer alle til å bli bedre kjent med oss gjennom en rekke arrangementer i den humanistiske ånd. Det vil blant annet bli undringsløype, filosofikafeer, foredrag, stands-virksomhet, debattmøter og mye mer. Gjennom disse ukene ønsker vi å vise oss frem for en større del av befolkningen og inspirere og engasjere både nye og gamle medlemmer.

Årets Humanistiske uke er ekstra spesiell ettersom Human-Etisk Forbund feirer 60 års-jubileum siden stiftelsen i 1956. Forbundet har opplevd stor utvikling og mange viktige milepæler på veien.

Se film og milepæler fra forbundets 60 første år

Gi plass til tanken

Slagordet for Humanistisk uke er "gi plass til tanken". Ved siden av å delta på arrangementer kan du lage plass til tanken for eksempel ved å sette deg på en tenkebenk eller lese deg opp om humanisme på våre nettsider. Eller hva med å strikke humanistvotter til vinteren?


Gå til ditt fylkeslag for å finne arrangementer nær deg!