Hopp til hovedinnhold

Konfirmasjonskurs på Kyrksæterøra!

Nyheter Trøndelag
Lokalt frivillig engasjement åpner for kurs på Kyrksæterøra våren 2019!

Kommende konfirmasjonsleder Guro Pauline Sætherbø tok selv initiativ til å starte opp lokalt konfirmasjonskurs på Kyrksæterøra.

kursleder Guro Sætherbø

- Jeg gleder meg til å møte ungdommen, inspirere til gode samtaler og diskusjoner. Jeg er spent på å høre hva ungdommen har å komme med, utfordre dem og motivere til å skape en litt bedre verden. Enkeltmennesket kan gjøre en forskjell er mitt motto. Med det mener jeg i første omgang hva du kan gjøre hver dag for at dine medmennesker skal få en bedre dag. Et smil, en kommentar, dine holdninger til andre mennesker og væremåte kan gjøre stor forskjell.

Kurset på Kyrksæterøra vil ha seremoni på Orkanger 11. mai. Konkret klokkeslett er avhengig av antall påmeldte. Dersom det ikke blir så mange konfirmanter fra Kyrksæterøra får de plass på seremoni kl. 13:00, blir det flere vil det opprettes en ny seremoni kl. 15:00.

Trykk her for å gå til påmelding

Pris for Humanistisk konfirmasjon 2019:

  • ordinær avgift - 3800,-
  • avgift for barn av medlemmer - 2500,-

Alle ungdommer som ønsker det kan velge Humanistisk konfirmasjon, uavhengig av eget eller foresattes livssyn. Ingen blir medlem i Human-Etisk Forbund uten å aktivt melde seg inn. Konfirmasjonskurset oppmuntrer til selvstendig tenkning og refleksjon over etiske problemstillinger. Viktige temaer er livssyn, humanisme, kritisk tenkning og menneskerettigheter. Kurset avsluttes med en høytidelig seremoni for konfirmantene der familie og venner er gjester.