Hopp til hovedinnhold

Humanisme og religionskritikk :Åpent møte med Levi Fragell

Sør-Trøndelag Nyheter Sør-Trøndelag
Kongens gate 2 A Arrangement
Human-Etisk Forbund Trondheim inviterer til åpent møte med Levi Fragell på Litteraturhuset i Trondheim 19.September klokken 19-21

Sted: Litteraturhuset, Sellanraa Bok & Bar

Når: 19. september 19-21

Inngang: Gratis

 

Levi Fragell vokste opp i pinsebevegelsen på førtitallet. Som sønn av sangforfatter og evangelist Øivind Fragell ble han selv pinsepredikant i ung alder frem til han brøt med pinsebevegelsen som 22-åring. Mot slutten av tjueårene mistet han sin kristne tro og ble etterhvert aktiv i Human-Etisk Forbund, både som generalsekretær, styreleder og samfunnsdebattant. I tillegg har han blant annet vært president i International Humanist and Ethical Union (IHEU), Leder av Foreningen Retten til en verdig død, redaktør i tidsskriftet «Humanist», journalist i Vårt Land og informasjonssekretær i Justisdepartementet.

 Human-Etisk Forbund Trondheim arrangerer åpent møte med Levi Fragell på Litteraturhuset tirsdag 19. sept. kl. 19, der temaet for kvelden vil være humanisme og religionskritikk. Fragell vil snakke om aksjonen mot statskirken på 70-tallet og oppgjøret med vekkelseskristendommen.

 Etter foredraget vil det være mulig å stille spørsmål.