Hopp til hovedinnhold

Vi trenger kursledere i Stavanger!

Nyheter Rogaland
Vi har allerede fått over 350 påmeldte til Humanistisk konfirmasjon i Stavanger. Det syns vi er utrolig kjekt, og vi trenger flere kursledere!

Kan du kommunisere med mennesker på 14-15 år, og liker å diskutere etiske problemstillinger? Da vil vi gjerne ha deg med som kursleder! Et engasjement som kursleder passer for deg som identifiserer deg med våre verdier, og har lyst til å tilrettelegge og gjennomføre et humanistisk kursopplegg for en gruppe ungdommer.

Kurslederne våre planlegger og gjennomfører kurset i tråd med sentrale retningslinjer. Du får selvfølgelig opplæring og blir en del av en stor kursledergruppe i Stavanger. Gruppen består av erfarne og nye kursledere, her har vi god plass til begge deler! De får tilgang til en rekke læringsressurser, men må tilpasse kursinnholdet etter deg selv - og ikke minst konfirmantene i din gruppe.

Selve kurskveldene og opplegget for konfirmantene foregår fra januar til april 2019. Men det obligatoriske kurslederkurset er i november og noen planleggingsmøter med konfirmasjonsutvalget vil være i høst.

Tema i kurset er blant annet:
Menneskerettigheter
Livssyn, etikk, humanisme
Kritisk tenking
Og mye, mye mer!

Kursleder må:
- Være (eller bli) medlem i Human-Etisk Forbund
- Være over 18 år og en tydelig voksenperson
- Kunne få god kontakt med ungdom og samarbeide med andre
- Legge fram politiattest
- Delta på felles opplæring for alle kursledere i Rogaland 10.-11. november


Kursledere mottar honorar. Alle som er kursledere har også krav på attest.

Søknadsfrist: Snarest


Er dette noe for deg? Send e-post med presentasjon av deg selv til rogaland@human.no

Vi håper å høre fra deg!

Vil du lese litt mer om Humanistisk konfirmasjon? Her kan du finne flotte bilder fra konfirmasjonene i fjor og her finner du en artikkel om det å være kursleder.