Hopp til hovedinnhold

Sammen i teater: Cabaret

A Arrangement

Musikalen Cabaret er med sin sensualitet, musikalske kraft og begjær en kjærlighetserklæring og hyllest til mangfold og livsglede. Mot et dystert bakteppe fra 1930-tallets Berlin med nazismen i fremmarsj, utspiller handlingen seg i miljøet rundt cabaretscenen Kit Kat Klubb.

At kontrastene er store mellom det frigjorte avantgardistiske kunstnermiljøet og samfunnet for øvrig får den amerikanske forfatteren Clifford Bradshaw erfare da han ankommer Berlin, flytter inn på et slitent pensjonat og treffer kabaretsangeren Sally Bowles.

Med klassikere som Wilkommen, Mein Herr, Cabaret og mange flere, har den pribelønte musikalen fra 1966 erobret scener verden over. Den ble udødeliggjort i 1972 i Bob Fosse sin Oscar-vinnende film med Liza Minelli. Den politiske utviklingen i Europa har ikke gjort Cabaret mindre aktuell med årene.

Regien er ved velkjente danske Peter Langdal og i rollene finner vi Ingvild Holthe Bygdnes (Sally Bowles), Hilde Louise Asbjørnsen (Konferansieren), Lars Berge (Clifford Bradshaw), Birgitte Victoria Svendsen, Nils Ole Oftebro med flere – supplert av dansere og stort live orkester under ledelse av Simon Revholt.

Willkommen, bienvenue, welcome til Oslo Nye Hovedscenen hvor Norges-premieren fant sted i 1968!

 

Billettene koster kr 520 pr stk (ordinær pris kr 650)

 

Fill out my online form.