Hopp til hovedinnhold

Akershus fylkeslag

Vi er landets nest største fylkeslag, med 9 lokallag og over 12 000 medlemmer. Våre lokallag arrangerer navnefest og konfirmasjon, og bistår med vigslere og gravferdstalere. Blant våre mange aktiviteter finner du markering av solverv, filosofikvelder, vitenkafeer, undringsløyper, og politisk påvirkningsarbeid for å få livssynsnøytrale seremonirom og gravlunder. Ta kontakt med ditt lokallag for å få vite mer om våre aktiviteter og hvordan du selv kan delta og bidra. Leder for Akershus fylkesstyre er Kaja Sofie Toresdatter Lorentzen.


Kontakt fylkeslaget eller nærmeste lokallag

Akershus fylkeslag holder til i Brugata 19 på Grønland i Oslo, der vi deler kontorlokaler med Oslo fylkeslag, Hovedkontoret og Humanistisk ungdom. Fylkeslaget organiserer og koordinere arbeidet med Human-Etisk Forbunds oppgaver innen fylket, og består av 9 lokallag. 

Våre åpningstider i vinter er mandag-fredag kl. 10.00-15.00, og da kan du nå oss på 23 15 60 80.

 Du finner oss også på Facebook.

HAR DU SPØRSMÅL VEDRØRENDE KONFIRMASJON?

Sjekk først våre nettsider om konfirmasjon. Eventuelle spørsmål og forespørsler vedrørende konfirmasjon sendes på e-post til akershus.konfirmasjon@human.no

Fylkesleder i Akershus

Kaja S. T. Lorentzen Send epost

Kontorleder

Sigurd Christoffer Lund Send epost

Kommunikasjonsansvarlig

Ragnhild Dahl Bjørklund Send epost

Akershus fylkeslag

23 15 60 60 Send epost Brugata 19 0186 Oslo

Konfirmasjonsansvarlig

Kitty Larsgaard Send epost

Kontakt lokallaget ditt

Dette gjør vi i Akershus

Åpne temamøter

: Fylkeslagene i Oslo og Akershus har siden 1993 arrangert åpne debattmøter på onsdager. Dette er en arena for å ta opp aktuelle etiske problemstillinger, et viktig tilbud til våre medlemmer, men åpent for alle! Møterekken utvikles av temamøtekomiteen som består av frivillige i Oslo.

Fylkesstyret i Akershus

: Her er fylkesstyret i Akershus, etter årsmøtet 25. mars 2017

Navnefest i 2018

: Skal du feire navnefest i 2018? Her får du en oppdatert oversikt over datoer i de forskjellige lokallag, så du kan planlegge litt i forveien

Følg oss på Facebook

: Følg Akershus fylkeslag på Facebook og få aktuelle oppdateringer i din feed.

Konfirmasjonsdatoer i Akershus de neste årene

: Her kan du finne oppdatert info om seremonidatoer i lokallagene, fra 2017 og utover

Bli frivillig i Oslo eller Akershus

: Som medlem har du mange muligheter til å påvirke, både i utforming av politikken, i praktisk gjennomføring, og med å spre humanismen. Våre frivillige er en uvurderlig ressurs. Vil du være med?

Spillkvelder på Kolbotn

: Spillkveld er et hyggelig samlingspunkt for humanister, spillentusiaster, eller de som bare vil slå av en prat. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Oppegård lokallag serverer pizza kl. 19.30. Snacks og brus hele kvelden!

Medlemsbladet Humanus

: Oslo- og Akershus fylkeslag gir sammen ut medlemsbladet Humanus. Siden desember 2015 har Humanus kommet som et innstikk i medlemsmagasinet Fri Tanke. Her kan du lese Humanus digitalt.
Se alle