Hopp til hovedinnhold

Bli med

Blir du medlem hos oss bidrar du til en sterkere stemme for en stat som ikke forskjellsbehandler på grunn av religion og for et samfunn som har plass til alle, uavhengig av livssyn.

Vi trenger frivillige

Visste du at det finnes mange muligheter for deg som ønsker å engasjere deg litt ekstra i Human-Etisk Forbund? Fra Mandal i sør til Svalbard i nord har vi frivillige som hjelper til med seremonier og muliggjør en rekke lokale aktiviteter. Og vi har plass til deg også. Ta kontakt med ditt fylkeslag!

Temamøte i Stavanger

En stor del av vår virksomhet er basert på frivillig arbeid. Vi har et stort korps av tillitsvalgte og andre aktive som utfører svært varierte oppgaver. Vi trenger engasjerte mennesker til å gjennomføre konfirmasjonskurs, lede seremonier og delta i styrearbeidet.

Alt du trenger å vite om frivillig arbeid i HEF

Støtt vårt internasjonale arbeid

Vi engasjerer oss i internasjonalt arbeid for å fremme menneskerettigheter der krenkelser skjer på basis av religion eller kulturelle praksiser. Kvinner er spesielt utsatt for dette, og derfor fokuserer våre bistandsprosjekter i stor grad på kvinner og jenter sine rettigheter.

Kvinner i Rwanda