Hopp til hovedinnhold

Våre støttespillereVi har spurt en del folk som er kjent fra offentligheten og samfunnslivet om de har noe fint å si om oss og jobben vi gjør. Dette er det vi fikk tilbake. Gjennom våren 2019 kommer vil til å publisere to nye sitatbilder i uka. FØLG MED!

Thomas Seltzer, programleder og rockestjerne:

– Human-Etisk Forbund jobber for folkeopplysning i en tid der det motsatte - det vil si folkeNEDMØRKING - brer om seg som varmt hvetebrød; varmt hvetebrød med meslinger, svarte byller og munnsår.

Thomas Seltzer mener Human-Etisk Forbund  jobber for  folkeopplysning i en tid  der det motsatte - det vil  si folkeNEDMØRKING -  brer om seg som varmt  hvetebrød; varmt  hvetebrød med meslinger,  svarte byller og munnsår.

Marte Mjøs Persen, ordfører i Bergen:

– Mitt humanistiske livssyn bygger på at alle mennesker har en verdi i seg selv og en evne til å ta valg basert på fornuft og etikk.

Wasim Zahid, lege og forfatter:

– Jeg er med i Human-Etisk Forbund fordi de står for religionsfrihet, medmenneskelighet, individets styrke og ukrenkelighet.

Shabana Rehman, komiker og daglig leder i Født Fri:

– Alle er født frie uansett hvilket livssyn foreldrene har. Hver generasjon må forme sin egen frihetskamp. Ingen er fri før alle er fri. Human-Etisk Forbund står for nettopp dette – individets frihet til å velge selv.

Hans Olav Lahlum, forfatter og sjakkekspert:

– Jeg meldte meg inn i Human-Etisk Forbund fordi jeg er opptatt av livssyn og livssynsfrihet uten å tro på noen gud.

Nancy Herz, forfatter og samfunnsdebattant

– Jeg er med i Human-Etisk Forbund fordi de har menneskerettigheter, religionsfrihet og kritisk tenking i fokus. Disse verdiene, og troen på at menneskeverdet er ukrenkelig, gjør at jeg identifiserer meg med et humanistisk livssyn.

Avsløres søndag 28. april 2019

Avsløres onsdag 1. mai 2019

Avsløres søndag 5. mai 2019

Avsløres onsdag 8. mai 2019

Avsløres søndag 12. mai 2019

Avsløres onsdag 15. mai 2019

Avsløres søndag 19. mai 2019

Avsløres onsdag 22. mai 2019

Avsløres søndag 26. mai 2019

Avsløres onsdag 29. mai 2019

Avsløres søndag 2. juni 2019

Avsløres onsdag 5. juni 2019

Avsløres onsdag 9. juni 2019