Hopp til hovedinnhold

#HumanJul

Bli med å styrke medmenneskelighet og samhold i juletiden!

Julen er fra gammelt av en lysfest, en feiring av at sola snur og at det går mot lysere tider. At vi mennesker holder fest når det er som mørkest er en tradisjon vi finner igjen over hele verden.

Er det én ting de aller fleste mennesker har til felles, uavhengig av religion og livssyn, så er det ønsket om medmenneskelighet og samhold. Vi ønsker å bruke denne tiden til å kaste litt lys over disse humanistiske verdiene. Julen er en god anledning til å tenke over hva vi kan bidra med for våre medmennesker.

Tross alt – uansett hva vi tror på, må vi ha tro på hverandre.

 Del #HumanJul på FacebookDel #HumanJul på Twitter
Hjelp oss gjerne å spre budskapet!

Humanisme over landegrensene

Vi engasjerer oss for at frihet og menneskerettigheter skal komme alle til gode.

Humanisme over landegrensene - collage

Nobels Fredspris 2017 tildeles den internasjonale kampanjen for forbud mot atomvåpen (ICAN). Vi er stolt partnerorganisasjon til ICAN, og var med på feiringen 10. desember.

Vårt mål er en verden fri for religiøs og kulturell undertrykking, og vi samarbeider med Norsk Folkehjelp om å støtte kvinner i Rwanda og jesidiene i Irak. Støtt vårt internasjonale arbeid

Vi formidler IHEUs Freedom of thought-rapport om tanke- og trosfrihet i verden i desember. Årets rapport viser grove overgrep mot ikke-religiøse.


Som medlem i Human-Etisk Forbund
er du med på å styrke humanistiske verdier som solidaritet og menneskeverd – i Norge og over landegrensene.

Hva er jul for deg?

Det er mange måter å være norsk på, og det er mange måter å feire jul på. Heldigvis. Det som forener oss er våre felles verdier. Så vi spør: hva er jul for deg?

Del din julefeiring og julens verdier med #HumanJul eller #minjul i sosiale medier!

 

...