Hopp til hovedinnhold

Rogaland

Ytre Ryfylke

Rogaland
Header blå -Ytre Ryfylke.jpg
Ytre Ryfylket lokallag omfatter kommunene Strand og Hjelmeland. Lokallaget har 165 medlemmer, og arrangerer konfirmasjon på Torghuset.

Sandnes og Gjesdal

Rogaland
Header blå -Sandnes og Gjesdal.jpg
Sandnes og Gjesdal er Rogalands nest største lokallag med sine 1455 medlemmer. Lokallaget er aktiv i samfunnsdebatten og arranger navnefest og konfirmasjon.

Haugaland

Rogaland
Header blå -Haugaland.jpg
Haugaland lokallag omfatter kommunene Etne, Vindafjord, Tysvær, Bokn, Sveio, Haugesund, Karmøy og Utsira. Lokallaget ble stiftet 01.12.1979 og har nå 1410 medlemmer. 

Dalane

Rogaland
Header blå -Dalane.jpg
Dalane er det sørligste lokallaget i Rogaland og dekker Egersund og områdene rundt. Lokallaget har over 230 medlemmer. Laget ble opprettet 01.12.1979 og har siden det hatt et aktivt styre som arrangerer konfirmasjon for medlemmene sine. De har også jevnlige kafeer og tilstelninger som du kan bli med på.

Stavanger

Rogaland
Header blå -Stavanger.jpg
Stavanger er det største lokallaget i Rogaland med over 3688 medlemmer. Lokallaget har lokaler sammen med regionskontoret i Skagen 27 (4. etg i Tårngalleriet).

Aktive lokalsteder

Rogaland
Header ROGALAND.jpg
Vi har en rekke steder hvor det ikke er et aktivt lokallag, men godt fungerende utvalg av frivillige som jobber med seremonier og aktiviteter. 

Vil du bli frivillig i Human-Etisk Forbund?

Rogaland
Frivilligskilt.jpg
Det å være frivillig kan bety så mangt. Noen ønsker politisk rettede oppgaver, noen ønsker å sitte i et styre eller arrangere temakvelder med mer, mens andre ønsker å jobbe med seremoni eller kanskje være kursleder for konfirmantene våre. Vi er opptatt av at den som engasjerer seg i organisasjonen skal få gjøre en oppgave de trives godt med.

Konfirmasjon i Stavanger 2022

konserthuset-i-stavanger.jpg
Humanistisk konfirmasjon er et kurs i livssyn og etikk, med en høytidelig avsluttende seremoni. Kurs og seremoni er på et humanistisk grunnlag.

Konfirmasjon i Rogaland

rogaland.jpg
Her finner du oversikt over de forskjellige stedene som arrangerer Humanistisk konfirmasjon i Rogaland.

Konfirmasjon i Sandnes og Gjesdal 2022

humanistisk-konfirmasjon-4.jpg
Humanistisk konfirmasjon er et kurs i livssyn og etikk, med en høytidelig avsluttende seremoni. Kurs og seremoni er på et humanistisk grunnlag.