Hopp til hovedinnhold

Nyheter Vestfold

Lyst til å lese en god bok sammen med andre?

Nyheter Vestfold
Lesekasser.jpg
Nå har fylkeskontoret i Tønsberg fem ulike bøker fra Humanist Forslag som kan lånes gratis ut for medlemmer. Den som låner kassen kan ta med seg inntil 4 andre i gruppen. Bokkassen kan beholdes i inntil 2 måneder, slik at gruppen har god tid til å lese bok og komme sammen og snakke om boka. Det er opp til gruppen hvordan og hvor ofte de vil møtes; enten hjemme hos gruppen, på biblioteket, på cafe eller ute i naturen en sommerdag. I bokkassen ligger det bøker, bokanmeldelser og tips for gjennomføring av en lesesirkelgruppe.

Medlemssider i Fri Tanke #1-2019

_MG_4712.jpg
Første nummer av medlemsbladet Fri Tanke 2019 er i posten i disse dager. Medlemmer i Vestfold, Buskerud og Telemark kan glede seg over spesielle Medlemssider bare for dem som innstikk i Fri Tanke. Fylkesstyrene i VeTeBu håper mange vil lese om hva som har skjedd av smått og stort i fylkene og hva som har skjedd og hva som skjer våren 2019.

Fylkesårsmøte i Vestfold

Nyheter Vestfold
Fylkesstyret 2019-2020_2.jpg
Vestfold fylkeslag avholdt fylkesårsmøte i Gamlehorten gjestegård lørdag 30. mars. Sturla Berg-Johansen innledet med morsomme betraktninger om både religion, begravelser og egen overvekt mens Marius Abrahamsen avsluttet med forrykende slampoesi. Midt i mellom ble det tid for både årsmøtesaker og valg av nytt fylkesstyret

Politisk påvirkningsarbeid

pexels-far-barn-solnedgang-natur.jpg
Lurer du på hvordan lokallagene og fylkeslaget arbeider for å påvirke de politiske partiene og fremme våre standpunkter? Ett av virkemidlene er å skrive leserbrev og delta i den offentlige debatten. Les leserbrevet fra Tønsberg lokallag som ble trykket i Gjengangeren her, og som handler om våre ambisjoner for fremtiden:

Etterlysning!

Nyheter Vestfold
Navnefest4.jpg
Vi etterlyser deg som har hatt Humanistisk navnefest i Vestfold! Den 17. juni 1989 ble den første navnefesten i Vestfold gjennomført i Larvik. Det betyr at vi i 30 år har feiret barn som kommer til verden og til samfunnet med flotte, verdige og høytidelige seremonier i hele Norge.

"Fortida er ikke hva den engang var"

Nyheter Vestfold
Fortida var ikke var den engang var januar 2019_2.JPG
Human-Etisk Forbund Tønsberg og Filosofisk hjørne inviterte til foredrag og debatt om fredag 18. januar på Tønsberg og Færder bibliotek. Foredagsholder Ludvig Bø ga publikum alvorlige og humoristiske innspill på livet før og nå. Dette ble fulgt opp med spørsmål og kommentarer fra engasjerte deltagere.

Påmeldingen for navnefest 2019 er åpnet

Nyheter Vestfold
_POP8620_hef_navnefest.jpg
Venter du barn i 2019 og ønsker navnefest for barnet ditt? Påmeldingen til neste års seremonier er åpnet!

Ledige plasser på navnefest 7. april i Sandefjord og 25. mai i Sande 2019

Nyheter Vestfold
Navnefest3.jpg
Lokallagene i Human-Etisk Forbund i Vestfold arrangerer navnefest 7. april i Kommunestyresalen i rådhuset i Sandefjord og i det gamle Kommunelokalet i Sande Det er fremdeles ledige plasser på seremoniene, så meld barnet ditt på nå!