Hopp til hovedinnhold

Nyheter Telemark

Verden mer polarisert når det gjelder blasfemi

Freedom of thoughts report 2019.jpg
Åtte land har avskaffet blasfemilover siden 2015, mens andre land har gått motsatt vei. I dag presenteres Freedom of Thought Report 2019.

Har du tenkt på navnefest?

Hjemmeside forside navnefest.jpeg
Venter du barn i 2020 og ønsker navnefest for barnet ditt? Her finner du mer informasjon og link til påmeldingsidene våre.

Humanistisk uke i Telemark

Nyheter Telemark
Fordi alt vi trenger er hverandre.jpg
Nysgjerrig på hva Human-Etisk Forbund står for, hvilke saker vi er opptatt av og hvilke verdier vi synes er viktige? Under Humanistisk uke 2019 får du anledning til å bli bedre kjent med oss og mange av de temaene vi er opptatt av.

Medlemssider i Fri Tanke #2-2019

Høstbilde shutterstock.jpg
Nytt nummer av medlemsbladet Fri Tanke 2019 er i posten i disse dager. Medlemmer i Vestfold, Buskerud og Telemark kan glede seg over spesielle Medlemssider bare for dem som innstikk i Fri Tanke.

Regionalt seminar -Utafor

RegSemREgSem 2019 Header til human.no.png
Seminaret stiller spørsmål som får oss til å tenke over våre egne holdninger, vårt eget utenforskap og kanskje også får vi vite noe om de vi selv holder utenfor?

Konfirmanter feiret på Notodden

Nyheter Telemark
Konfirmanter Notodden_2.jpg
Den høytidelige og flotte seremonien ble avholdt på på Bok og Blueshuset i Notodden lørdag 4.mai. Til sammen har 21 ungdommer valgt humanistisk konfirmasjon i år. Konfirmasjonsansvarlig på Notodden har vært Gyda Åmot. Kursleder har vært Linda Tveiten og kursassistent Live Gaasland. Ansvarlig for seremonien var Siri Hildonen, alle fra lokallaget i Øst-Telemark.

Humanistisk konfirmasjon i Kragerø

Nyheter Telemark
Konfirmasjon i Kragerø_salen.jpg
Aulaen på Kragerø videregående skole var fylt til siste plass under lørdagens konfirmasjon. Ikke mindre enn 23 konfirmanter fra Kragerø og Drangedal fikk formaninger og oppmuntringer for veien videre i livet, framført av Even Gran fra Human-Etisk Forbund

Human-Etisk Forbund frigjør seg fra fylkesstrukturen

Ny fylkesstruktur.jpg
Fra nå av finnes det ikke fylkeslag i Human-Etisk Forbund lenger. Alt skal hete «regionlag».