Hopp til hovedinnhold

Nyheter Telemark

Konfirmanter feiret på Notodden

Nyheter Telemark
Konfirmanter Notodden_2.jpg
Den høytidelige og flotte seremonien ble avholdt på på Bok og Blueshuset i Notodden lørdag 4.mai. Til sammen har 21 ungdommer valgt humanistisk konfirmasjon i år. Konfirmasjonsansvarlig på Notodden har vært Gyda Åmot. Kursleder har vært Linda Tveiten og kursassistent Live Gaasland. Ansvarlig for seremonien var Siri Hildonen, alle fra lokallaget i Øst-Telemark.

Humanistisk konfirmasjon i Kragerø

Nyheter Telemark
Konfirmasjon i Kragerø_salen.jpg
Aulaen på Kragerø videregående skole var fylt til siste plass under lørdagens konfirmasjon. Ikke mindre enn 23 konfirmanter fra Kragerø og Drangedal fikk formaninger og oppmuntringer for veien videre i livet, framført av Even Gran fra Human-Etisk Forbund

Human-Etisk Forbund frigjør seg fra fylkesstrukturen

Ny fylkesstruktur.jpg
Fra nå av finnes det ikke fylkeslag i Human-Etisk Forbund lenger. Alt skal hete «regionlag».

Medlemssider i Fri Tanke #1-2019

_MG_4712.jpg
Første nummer av medlemsbladet Fri Tanke 2019 er i posten i disse dager. Medlemmer i Vestfold, Buskerud og Telemark kan glede seg over spesielle Medlemssider bare for dem som innstikk i Fri Tanke. Fylkesstyrene i VeTeBu håper mange vil lese om hva som har skjedd av smått og stort i fylkene og hva som har skjedd og hva som skjer våren 2019.

Politisk påvirkningsarbeid

pexels-far-barn-solnedgang-natur.jpg
Lurer du på hvordan lokallagene og fylkeslaget arbeider for å påvirke de politiske partiene og fremme våre standpunkter? Ett av virkemidlene er å skrive leserbrev og delta i den offentlige debatten. Les leserbrevet fra Tønsberg lokallag som ble trykket i Gjengangeren her, og som handler om våre ambisjoner for fremtiden:

Lyst til å være med på noe morsomt?

Nyheter Telemark
_POP8620_hef_navnefest.jpg
Lyst til å arrangere navnefest i Telemark? Fylkeslag inviterer til informasjonsmøte om navnefest søndag 11. november kl 13:00-16:30 på Ælvespeilet i Porsgrunn.

Trenger du en å snakke med?

Samtaletilbud Facebook v2.jpg
Livet er ikke alltid lett, og noen ganger har vi behov for å snakke med noen utenforstående om det som er vanskelig. Ta kontakt med oss hvis du ønsker en å snakke med! Vi har selvsagt taushetsplikt.