Hopp til hovedinnhold

Nyheter Rogaland

Vi trenger kursledere i Sandnes!

Nyheter Rogaland
kirkelig konfirmasjon i skoletiden.jpg
Vi har allerede fått over 160 påmeldte til Humanistisk konfirmasjon i Sandnes og Gjesdal. Det syns vi er utrolig kjekt, og vi trenger flere kursledere!

Vi treng kursleiar for konfirmantane i Sand/Sauda

Nyheter Rogaland
Kursledere---collage.jpg
Bur du i Indre Ryfylke eller på Haugalandet? Er du ein ansvarleg vaksen som er flink med ungdom? Då kan du melde deg som kursleiar for våre konfirmantar i 2020.

Humanistisk uke i Stavanger/Sandnes

Nyheter Rogaland
Facebook toppbanner 2019.jpeg
Fra 7. til 26. september arrangeres Humanistisk uke i Stavanger og Sandnes området, og her finner du en oversikt over hva som skjer i Stavanger/Sandnes-området disse ukene.

Vi trenger kursledere i Stavanger!

Nyheter Rogaland
konfirmasjon1.jpg
Vi har allerede fått snart 400 påmeldte til Humanistisk konfirmasjon i Stavanger. Det syns vi er utrolig kjekt, og vi trenger flere kursledere og assistenter!

HUMuke program på Haugalandet

Nyheter Rogaland
Facebook toppbanner 2019.jpeg
Humanistisk uke er 13.-29. september, og da er det ekstra mye aktiviteter i hele landet. Her på Haugalandet er det følgende arrangementer:

Vi trenger kursledere i Rogaland!

Nyheter Rogaland
konfirmasjon-animasjon1.jpg
Vi er i full gang med å planlegge Humanistisk konfirmasjon 2020, for de over 800 konfirmantene som har meldt seg på.

Nye styrer i lokallagene er på plass

Nyheter Rogaland
Humanismefilm-hender-hjerne_toppbilde.jpg
Nå har alle lokallagene i Rogaland gjennomført årsmøtene, og vi gleder oss til å bli kjent med nye tillitsvalgte og fortsette godt samarbeid med gjenvalgte.

Seniorgruppe i Rogaland

Nyheter Rogaland
Blomster2.jpg
Vi vurderer å starte en (eller flere) gruppe(r) for oss seniorer over 65 år i Rogaland. Vår tanke er å samle mennesker med forskjellig HEF-bakgrunn til uformelle samtaler, foredrag, utflukter m.v. Ideen er å skape en sosial plattform for både aktive og ikke-aktive HEF’ere i pensjonsalder, som kan treffes på dag-tid. Derfor sender vi denne meldingen til deg og ber om tilbakemelding.

Seremonidatoer for konfirmasjon for 2020

Nyheter Rogaland
konfirmasjon4.jpg
Datoene for Humanistisk konfirmasjon i Rogaland er allerede klare for 2020. Under finner du en oversikt, den oppdateres fortløpende når vi har mer informasjon.