Hopp til hovedinnhold

Nyheter Oppland

Vil du bli kursleder i Oppland?

Skrevet av Øyvind Bischoff Mangerud Oppland Nyheter Oppland
Kursledere---collage.jpg
Tidsbegrenset og honorert engasjement med arbeidstid kvelder eller helger. Obligatorisk opplæring.

Humanistisk konfirmasjon i Oppland

Oppland Nyheter Oppland
HEF Konfirmasjon, kurs 2010 - _BFP6446.jpg
I Oppland tilbyr vi kurs for Humanistiske konfirmanter på Gjøvik, på Otta, I Leira, på Lillehammer og på Gran. Alle kurs foregår på våren og seremoniene er i mai. Påmeldingfrist til Humanistisk konfirmasjons 2020 er 1.oktober 2019.

Bli med!

Nyheter Oppland
72_kickoff_15_JPG.jpg
For å gjennomføre konfirmasjonskurs og skape en fin konfirmasjonsseremoni for ungdommer i Gudbrandsdalen er vi nå på jakt etter lokale krefter som kunne tenke seg å bidra i dette arbeidet, og som i fremtiden vil være med å opprettholde et humanistisk tilbud i Gudbrandsdal.

Hatretorikken må bekjempes

Nyheter Oppland
rage-1564031_1920.jpg
Human-Etisk Forbund (HEF) Oppland ser den økende bruken av hatretorikk i den offentlige debatten som en trussel mot kjerneverdier, som ytringsfrihet, i et moderne demokratisk samfunn som Norge

Kartlegging av seremonirom

Nyheter Oppland
seremonirom_m_rose_JPG.jpg
Oppland fylkeslag ønsker å kartlegge hva som finnes av offentlige og private bygg som kan egne seg som seremonirom uavhengig av tro eller livssyn. Til dette arbeidet ønsker vi tips og innspill.

Uttalelse: Stopp forfølgelsen av rohingyaene

Nyheter Hedmark Nyheter Oppland
stop-1502026_1920.jpg
Hedmark og Oppland fylkeslag ber den norske regjeringen legge press på regjeringen i Myanmar for å tillate internasjonal bistand, medisinsk hjelp og tilførsel av mat til leirene som er etablert for rohingyafolket.