Hopp til hovedinnhold

Nyheter Hordaland

Minneord for Truls Rosmer

Nyheter Hordaland
Gravferd-blomster-happyman.jpg
Av Magnhild Bøe-Hansen Organisasjonsrådgiver i Human-Etisk Forbund

Ledige verv og behov for kursledere i Hordaland

Nyheter Hordaland
12232780_10153672932796405_7618076607385760726_o.jpg
Ønsker du å være med å organisere konfirmasjon eller navnefest i Bergen? Vi trenger også nye kursledere i hele Hordaland. Kanskje er det akkurat deg vi er på jakt etter?

Vil du være med å arrangere navnefester i Bergen?

Nyheter Hordaland
Navnefest-Lillehammer.jpg
En av livets store begivenheter er når et barn kommer til verden. Humanistisk navnefest er en feiring av at et barn er født og har fått sitt eget navn. Seremonien er en vakker og glad feiring på et humanistisk grunnlag. Bergen lokallag trenger nye koordinatorer i HN-utvalget for å arrangere navnefest - er DU en av disse?

Vi trenger kursledere i Hordaland for konfirmantene i 2020

Nyheter Hordaland
Konfirmantkurs i Arendal 2016 - lek på torget.
Bor du i Hordaland? Er du en ansvarlig voksen som liker å omgås ungdom? Kunne du tenke deg å jobbe med en gruppe nysgjerrige ungdommer? Da kan det være du er en av våre kursledere for konfirmanter i 2020

Har du lyst å engasjere deg i konfirmasjonsutvalget i Bergen?

Nyheter Hordaland
Konfirmasjon-seremoni-Grieghallen.jpg
Konfirmasjon er Bergen lokallag sin største aktivitet. Det er for 2020 satt opp 9 seremonier i Grieghallen og to helger med aktivitetsdager. Foreløpig har vi 54 kurs for konfirmanter, noe som utvides ved økt påmelding. Alt arbeidet er koordinert og styrt av et eget utvalg. Nå ser vi etter nye frivillige til å fylle disse vervene

Bergen Lokallag inviterte til Politisk møte

Nyheter Hordaland
IMG_20190506_182024.jpg
Mandag 6 mai inviterte Bergen lokallag alle politiske partier i Bergen til en debatt om nøytrale seremonirom, gravferdsforvaltningen og aktiv påmelding til skolegudstjenester.

Christian Lomsdalen innstilt som nestleder!

Nyheter Hordaland
Christin.jpg
Da har innstillingen fra valgkomiteen til hovedstyret kommet. Her er Christian Lomsdalen som er en av Hordaland sine aktive medlemmer, - innstilt som nestleder.

Nytt fylkesstyre i Hordaland

Nyheter Hordaland
image33i7v.png
På fylkesårsmøtet lørdag 30 mars ble det valgt nytt fylkesstyre med Per Kristian Eilertsen som leder.

Takk Lasse!

Nyheter Hordaland
Lasse av.JPG
Vi takker Lasse Sleire for god innsats i Hordaland Fylkesstyre gjennom mange år. På Fylkesårsmøtet lørdag 30 mars ble denne talen fra organisasjonsrådgiver Magnhild Bøe-Hansen lest opp som takk for alt Lasse har bidratt med.

Årsmøte og lokallagssamling i Hordaland

Nyheter Hordaland
bilde.png
Kjære frivillig, og deg som er engasjert i aktivitet i lokallaget.  Velkommen til Hordaland Fylkesstyre sitt årsmøte og lokallagssamling 30. mars!