Hopp til hovedinnhold

Nyheter Buskerud

Verden mer polarisert når det gjelder blasfemi

Freedom of thoughts report 2019.jpg
Åtte land har avskaffet blasfemilover siden 2015, mens andre land har gått motsatt vei. I dag presenteres Freedom of Thought Report 2019.

Hurra, nå er påmeldingen åpnet for navnefestseremonier i 2020

_POP1450_hef_navnefest_grieg.jpg
Venter du barn i 2020 og ønsker navnefest for barnet ditt? Her finner du mer informasjon og link til påmeldingsidene våre.

Humanistisk Uke i Buskerud

Nyheter Buskerud
Fordi alt vi trenger er hverandre.jpg
Nysgjerrig på hva Human-Etisk Forbund står for, hvilke saker vi er opptatt av og hvilke verdier vi synes er viktige? Under Humanistisk uke 2019 får du anledning til å bli bedre kjent med oss og mange av de temaene vi er opptatt av.

Medlemssider i Fri Tanke #2-2019

Høstbilde shutterstock.jpg
Nytt nummer av medlemsbladet Fri Tanke 2019 er i posten i disse dager. Medlemmer i Vestfold, Buskerud og Telemark kan glede seg over spesielle Medlemssider bare for dem som innstikk i Fri Tanke.

Regionalt seminar -Utafor

RegSemREgSem 2019 Header til human.no.png
Seminaret stiller spørsmål som får oss til å tenke over våre egne holdninger, vårt eget utenforskap og kanskje også får vi vite noe om de vi selv holder utenfor?

Human-Etisk Forbund frigjør seg fra fylkesstrukturen

Ny fylkesstruktur.jpg
Fra nå av finnes det ikke fylkeslag i Human-Etisk Forbund lenger. Alt skal hete «regionlag».

Politisk påvirkningsarbeid

pexels-far-barn-solnedgang-natur.jpg
Lurer du på hvordan lokallagene og fylkeslaget arbeider for å påvirke de politiske partiene og fremme våre standpunkter? Ett av virkemidlene er å skrive leserbrev og delta i den offentlige debatten. Les leserbrevet fra Tønsberg lokallag som ble trykket i Gjengangeren her, og som handler om våre ambisjoner for fremtiden: