Hopp til hovedinnhold

Nyheter Buskerud

Bli kursleder for konfirmanter

Konfirmantkurs-Arendal-2016.jpg
Kan du tenke deg å jobbe med en gruppe nysgjerrige ungdommer?

Fører koronakrisen oss nærmere som mennesker eller skaper den avstand?

magne.PNG
Dagfinn Ullestad, regionlagsleder i Human Etisk Forbund, Agder samtaler med psykolog og grunnlegger av Flexid, Hildegunn Sarita Selle om disse tingene.

– Veien videre etter koronakrisen er å finne tilbake til oss selv

thumbnail3.jpg
Dagfinn Ullestad, regionlagsleder i Human Etisk Forbund, Agder samtaler med Kristiansandspolitikeren Abdullahi M. Alason.

Ledige plasser på humanistisk navnefest til høsten

Hjemmeside forside navnefest.jpeg
Humanistisk navnefest er en flott måte å ønske barn velkommen til verden, og er åpent for alle som ønsker en seremoni på et humanistisk grunnlag. Det er ledige plasser på navnefest i Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud til høsten.

Konfirmasjon i Buskerud | 2021

buskerud.jpg
Her finner du oversikt over de forskjellige Humanistiske konfirmasjonsseremoniene som arrangeres i Buskerud i 2021. Konfirmanter i Svelvik, finner sine kurs under Vestfold og Nord-Jarlsberg

Undring i koronaens tid

Stjerneskudd-HEF-01164_1000.jpg
Mange er rystet og lurer på hva fremtiden vil bringe. Men midt i rystelsene har vi nå en unik mulighet til å stoppe opp og undre oss over hva livet egentlig dreier seg om. Den muligheten bør vi gripe. Vi har laget en ny Undringsløype med aktuelle spørsmål i disse korona-tider.

Nye konfirmasjonssdatoer til høsten 2020

konfirmasjonsseremoni2.jpg
17. mars avlyste vi alle vårens konfirmasjonsseremonier. I dag, to uker senere, tilbyr vi ny seremoni til alle våre konfirmanter!

Ønsker du å snakke med noen om det som berører deg i ditt liv nå?

Andreas livsveileder
De siste ukene har mange av oss opplevd store omveltninger i livet. Den trygge, forutsigbare og selvgående hverdagen har på mange måter blitt erstattet av usikkerhet, uro og uvante utfordringer på løpende bånd. Noen av oss kjenner kanskje på ensomhet. Andre bekymrer seg for fremtiden. Mens andre igjen kjenner på spørsmål rundt veivalg, mening og sårbarhet.

Nye medlemssider i Fri Tanke

Forsside Vestfold høst 2020.PNG
Nytt medlemsblad (Fri Tanke)er i postkassene i disse dager. Her kan du lese medlemssidene for Vestfold, Telemark og Buskerud regionlag elektronisk. Dette nummeret inneholder blant annet artikkel om Liv Sigrun Holmberg som er samtalepartner i Vestfold, at flere velger humanistisk konfirmasjon og aktivitetsplan for høsten.

Verden mer polarisert når det gjelder blasfemi

Freedom of thoughts report 2019.jpg
Åtte land har avskaffet blasfemilover siden 2015, mens andre land har gått motsatt vei. I dag presenteres Freedom of Thought Report 2019.